Ford Motor Company – in lista celor mai etice companii ale lumii

Ford Motor Company a fost recunoscuta drept una dintre cele mai etice companii ale lumii, de catre institutul Ethisphere, organizatie de renume in domeniu. Ford este una dintre cele numai 100 de companii – si unica din domeniul auto – care a avut onoarea de a fi cuprinsa in lista anuala a Ethisphere, publicata in decursul acestei dimineti.

Compania Ford a fost selectata pentru aceasta distinctie dintr-o multime formata din mii de companii apartinand a peste 100 de state si 36 de industrii. Criteriile au inclus recenzia codului de etica, litigiilor si istoriei infractionale, evaluarea investitiilor in inovatie si a practicilor pentru afaceri durabile, studiul activitatilor cu scop de imbunatatire a cetateniei corporatiste si rezultatele discutiilor purtate cu reprezentantii, colaboratorii, furnizorii si clientii specifici fiecarei companii.

“Ca si entitate, am infruntat provocari istorice pe decursul ultimilor ani de activitate, sprijinindu-ne pe un plan solid si pe actiuni remarcabile. Produsele noastre castiga avant la nivelul pietei si un numar tot mai mare de clienti, insa este semnificativa recunoasterea adusa actiunilor noastre de catre terte parti cu reputatie,” a declarat David Leitch, consilier general si vice-presedinte al Ford Motor Company.

“Suntem onorati sa fim recunoscuti pentru activitatea noastra de zi cu zi, pentru atentia pe care o acordam responsabilitatii sociale, dezvoltarii afacerilor intr-un mediu etic si contributiei aduse in scopul ameliorarii ambiantei sociale. Aceasta recunoastere semnificativa este una pe care o impartim – si de care ar trebui sa fim cu totii mandri.

Reprezinta o reflexie clara a muncii noastre, depuse in scopul de a ne asigura ca Ford actioneaza responsabil, in folosul tuturor partilor implicate. Asadar, ii felicit si le multumesc tuturor celor care depun eforturi pentru ca Ford sa ramana la cel mai inalt nivel al performantei,” a adaugat David Leitch.

Sumarul complet al companiilor nominalizate in anul 2010 pe lista “Cele mai etice companii ale lumii” poate fi accesat la adresa http://ethisphere.com/wme-2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.