Parteneriat strategic intre Grupul Renault Romania si Allianz Tiriac

Grupul Renault Romania a incheiat un parteneriat strategic cu Allianz Tiriac pentru marcile sale – Dacia, Renault si Nissan. Finalizat in luna februarie, acordul dintre societatile Automobile Dacia, Renault-Nissan si Allianz va imbunatati comunicarea dintre reparatorii agreati ai celor trei marci si Asigurator, oferind servicii mai prompte pentru clienti.

Parteneriatul este valabil atat pentru asigurarile de raspundere civila auto obligatorii RCA, cat si pentru asigurarile facultative pentru avarii de tip CASCO. Beneficiile directe pentru clienti sunt reducerea timpului de asteptare pentru tratarea dosarului de dauna si scurtarea perioadei de imobilizare a vehiculului pe durata reparatiei.

Acest tip de colaborare strategica se poate realiza la nivelul fiecarui reparator din reteaua agreata Dacia-Renault-Nissan care doreste incheierea unui acord in acest sens. Grupul Renault Romania detine la ora actuala cea mai extinsa retea de service-uri la nivel national – 89 de unitati Dacia, 49 de unitati Renault si 24 de unitati Nissan.

Parteneriate similare au fost stabilite si cu alti asiguratori prezenti pe piata din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.