Peugeot RCZ a fost votat “Cea mai Frumoasa Masina a Anului 2009” de catre cel mai exigent juriu: publicul

Peugeot RCZ a castigat titlul de ‘Cea mai Frumoasa Masina a Anului 2009’ in cadrul Festivalului International al Automobilului. Aceasta distinctie i-a fost atribuita urmare a votului a peste 100,000 internauti din 62 de tari.

Titlul de ‘Cea mai Frumoasa Masina a Anului 2009’ reafirma noua identitate de marca Peugeot dezvaluita acum cateva saptamani si exprimata prin noua semnatura internationala: Peugeot, MOTION & EMOTION.

Reprezentand mai mult decat un concept car devenit realitate, modelul RCZ marcheaza o noua etapa in istoria Peugeot. Acest coupe 2+2 se distinge printr-un stil expresiv si energic pus in evidenta de designul inedit al plafonului delimitat de cele 2 arce de aluminiu.

Stilul interior deosebit ofera soferului o ambianta subtila si elitista, ideala pentru a savura calitatile rutiere ale modelului RCZ.

Peugeot RCZ a starnit un entuziasm enorm din partea publicului. In cadrul ultimului Salon de la Frankfurt, cele 200 de modele – produse in editie limitata- au fost rezervate in mai putin de 48 de ore.

Prin castigarea acestui titlu – a 4-a oara pentru Peugeot – in anul aniversarii a 200 de ani de
existenta a marcii, modelul RCZ duce mai departe traditia vehiculelor care au conturat imaginea si istoria Peugeot, reprezentand in acelasi timp o noua promisiune pentru viitor.

Indiferent ca vorbim despre 205 GTi, 206 CC, 207 RC, 302 Darl’Mat, 306 S16, 402 Eclipse, Coupe 406 sau 504, fiecare din aceste modele au desavarsit imaginea Peugeot prin stil, placere la volan si design inovator.

Modelul RCZ, un ambasador al elegantei si imaginii sportive Peugeot, urmeaza a fi lansat in Romania in a doua jumatate a anului 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.