Smiley si GLK: planuri indraznete pentru 2010!

Smiley, unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului, dezvaluie planurile sale pentru 2010, pe care doreste sa le duca la bun sfarsit alaturi de Mercedes-Benz GLK, autovehiculul menit sa revolutioneze lumea SUV-urilor.

Cei doi, care fac echipa inca de la jumatatea lui 2009, si-au propus ca in 2010 sa incerce o serie de lucruri noi: mai exact, si-au facut planuri pentru fiecare dintre cele patru anotimpuri.
Astfel, fie ca se gandeste la primavara, vara, toamna sau iarna, Smiley stie foarte bine cum va fi ajutat de GLK-ul sau in 2010.

“De cand am GLK-ul, n-am mai coborat de la volan! Mi-am propus ca in 2010 sa incerc o serie de lucruri noi cu masina. Mi-am zis ca daca tot petrecem atat de mult timp impreuna, ar fi cazul sa punem pe hartie planurile pentru acest an. Si as vrea sa fie pregatit! Pentru ca eu unul sunt!”, marturiseste Smiley.

Iar daca Mercedes-Benz GLK este un must-have care se asorteaza perfect oricarui drum, in 2010, alaturi de Smiley, cu siguranta va fi asortat fiecarui sezon. Prin urmare, atunci cand vine vorba de primavara, Smiley ne dezvaluie ca se gandeste sa renunte la avion pentru concertele din Europa si ca ar alege sa se deplaseze cu GLK-ul. Mai mult, si-ar dori sa faca acest lucru cu tot cu trupa de instrumentisti si instrumente!

Vara, cu siguranta, planurile facute alaturi de GLK sunt cele legate de vacanta: “As face turul Europei! Si daca reusesc sa-mi prelungesc vacanta, as ajunge cu masina pana in Africa pentru un safari: imi doresc sa ma folosesc de cei 224 de cai putere pentru a ma lua la intrecere cu o turma de gazele!”.

In ceea ce priveste toamna, Smiley vrea sa se inscrie la o competitie de off-road. In plus, este convins ca alaturi de GLK ar si castiga-o! Iarna se anunta la randul ei destul de plina pentru cei doi in privinta planurilor indraznete: “As parcurge Transfagarasanul cand e inchis. Sa fiu asa… doar eu si muntele! Apoi, as urca la cota 2.000 si as cobori tot cu masina, pentru ca nu stiu sa schiez! Si bineinteles, prin Bucuresti, m-as lua la intrecere cu masinile de deszapezire!” a adaugat Smiley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.