Porneste-ti masina din iPhone!

Falcon Electronics lanseaza in cadrul 4Tuning Days 2010 Viper SmartStart, aplicatia cu ajutorul careia iti poti comanda masina din iPhone. Evenimentul va avea loc in perioada 13 – 14 martie 2010, intre orele 10.00 – 20.00, in Pavilionul Central al Roxempo, Bucuresti. In aceasta perioada, vizitatorii sunt invitati sa testeze produsul la standul Falcon Electronics.

Viper SmartStart este singura aplicatie din lume care permite utilizatorilor sa-si porneasca masina de oriunde prin apasarea unui singur buton al iPhone-ului sau iPodul-ui din dotare. Aceasta poate fi descarcata gratuit de pe Apple® App Store si este compatibila cu sistemele de securitate Viper cu pornirea motorului din telecomanda.

Posesorii unui astfel de sistem au posibilitatea de a-si instala rapid modulul SmartStart pentru a avea acces la aplicatie.

Viper SmartStart ofera un grad ridicat de confort in anotimpurile reci, cand dezgheata geamurile si incalzeste interiorul masinii, dar si pe timp de vara, cand racoreste masina prin activarea aerului conditionat.

Spre deosebire de majoritatea sistemelor de securitate cu pornirea motorului din telecomanda, Viper SmartStart are raza de actiune nelimitata. Practic, masina ta poate fi comandata de oriunde, atata vreme cat telefonul are semnal Internet.

Castigator al premiului “Cea mai buna inovatie” la CES 2010, SmartStart poate comanda masinii incuierea si descuierea ei, pornirea motorului si deschiderea porbagajului sau gasirea masinii in parcare etc., la care se adauga noi functii in mod constant. De asemenea, SmartStart poate fi folosit si cu majoritatea telefoanelor Black Berry.

Modulul Viper SmartStart va fi disponibil in Romania incepand cu data de 1 aprilie 2010 in toate magazinele Falcon Electronics la pretul de 299 USD, fara TVA.

Aplicatia poate fi testata la 4Tuning Days 2010 pe masina demo Opel Astra – Kicker la standul Falcon Electronics, pozitionat la intrarea in Pavilion. Aici, vizitatorii vor putea admira si eleganta masina multimedia Seat Altea – Sony, precum si standurile cu echipamente electronice auto: sisteme audio Sony, dispozitive de navigatie Navon, car kit-uri Bury, walkie talkie Cobra etc. Mai mult, Falcon a pregatit pentru toti vizitatorii o tombola cu premii din ora in ora.

Informatii suplimentare despre Viper SmartStart gasiti pe Falcon Store

0 thoughts on “Porneste-ti masina din iPhone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.