Victorie pentru Duster in Raliul Gazelelor

La volanul Dacia Duster, masina de teren robusta, spatioasa si foarte accesibila a marcii Dacia, Isabelle Charles (responsabila design culori si materiale a Daciei Duster) s-a clasat prima in categoria crossover, la Raliul Gazelelor (Rallye Aicha des Gazelles).

Cel de-al doilea vehicul Duster care a participat la Raliul Gazelelor, pilotat de Nathalie Descout (coordonatoarea campaniei publicitare Dacia Duster la nivel mondial), s-a clasat pe pozitia a patra.

La cateva zile inainte de lansarea comerciala, Dacia Duster a reusit sa-si demonstreze performantele in teren accidentat, precum si robustetea si fiabilitatea pe dunele de nisip si pe suisurile si coborasurile Muntilor Atlas din Maroc.

Raliul Gazelelor este o cursa originala si atipica, potrivita spiritului marcii Dacia, careia ii place sa surprinda lumea auto. Raliul Gazelelor este singura cursa auto 100% feminina, cu o abordare originala a competitiei auto: nu conteaza viteza, ci numarul cat mai mic de kilometri parcursi.

Ea presupune utilizarea unor instrumente simple – Participantele au la dispozitie o busola si doua harti 1/100 000 & 1/250 000. Acestea trebuie sa dea dovada de multa ingeniozitate si spirit strategic: pentru a uni punctele de trecere obligatorii, Gazelele isi stabilesc ele insele traseul, tinand cont de constrangerile reliefului.

Dacia Duster, noua masina de teren de la Dacia, s-a clasat prima la Raliul Gazelelor, la categoria crossover.
La volanul vehiculului, Isabelle Charles si co-echipiera Douania Bennani (echipajul 315) au obtinut victoria, totalizand 923.04 km de penalizari .

Isabelle Charles, designer culori si materiale: “Dacia Duster trece peste tot. Peste pietricele, peste forme de relief accidentate, peste dunele de nisip… E cu-adevarat impresionant! […] De asemenea, a fost foarte incurajator pentru noi sa vedem ca publicul este atat de interesat si informat cu privire la Dacia Duster, avand in vedere ca vehiculul nu a avut inca lansarea comerciala!”

La volanul celei de-a doua masini Dacia Duster participante la Raliul Gazelelor, Nathalie Descout si Dorothee Topin (echipajul 316) au obtinut, la prima lor experienta in raliuri, locul patru cu 2203.9 km de penalizari.

One thought on “Victorie pentru Duster in Raliul Gazelelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.