Primul vehicul Dacia Duster a fost livrat Presedintelui Romaniei

Astazi, 8 aprilie 2010, la uzina Dacia de la Mioveni, a fost livrat primul vehicul Dacia Duster Presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Duster este cel mai recent model lansat de Dacia, un veritabil 4×4, robust si fiabil, cu un design modern.

Presedintele Romaniei a optat pentru versiunea de top a modelului Dacia Duster, de culoare rosu de foc, la un pret de 17 220 euro (TVA inclus). Vehiculul beneficiaza de un motor diesel 1.5 dCi 110 CP, Euro 5, garantie de 3 ani sau 100 000 km, airbag sofer si pasager, airbaguri laterale fata, ESP si ASR, tetiere de noua generatie, aer conditionat, geamuri electrice fata/spate, comanda 4×4 intuitiva, Pack piele, Pack Look, radio CD MP 3 cu satelit de comanda pe volan.

Dacia Duster a fost livrata Presedintelui Romaniei direct de pe linia de montaj a uzinei, in prezenta directorului general Dacia, Jerome Olive. Cu aceasta ocazie, Traian Basescu a vizitat si departamentul Montaj General al Uzinei Vehicule Dacia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.