Auto1one: cel mai mare si mai prietenos service auto din Romania

Noul service Auto1one, realizat cu o investitie de 14 milioane de euro, prezinta un concept remarcabil pe piata service-urilor auto din Romania – All inclusive fit stop™ – si propune o gama de servicii premium menite sa raspunda celor mai exigente cerinte ale clientilor.

Construit pe o suprafata de 12.700 m², service-ul dispune de doua ateliere de 2.200 m² si o parcare cu peste 160 de locuri. De asemenea, service-ul multimarca Auto1one, asigura o gama extinsa de servicii pentru clientii sai: reparatii si intretinere pe partea mecanica-electrica; reparatii de tinichigerie-vopsitorie pentru masini de pana la 3,5 tone; inchiriere auto; vanzare de piese de schimb si accesorii; consiliere si intermediere pentru deschiderea dosarelor de dauna; vanzare de automobile rulate; brokeraj de asigurari si tractare auto.

Conceptul All inclusive fit stop, propus de noul service auto, reprezinta un mix eficient de servicii bazat pe activitatea unei echipe care se afla non-stop la dispozitia clientilor. Echipa asigura servicii precum: preluarea si transportul autovehiculului pana la domiciliul clientului, preluarea gratuita a autovehiculului in vederea reparatiei (in limitele orasului – pana la linia de centura a capitalei), consiliere tehnica non-stop pentru clientii sai (pe baza unui numar de telefon care poate fi apelat 24/7), inchirieri masini la preturi exceptionale pentru clientii Auto1one sau inlocuirea masinii in timpul petrecut de autovehicul in service, intermediere pentru deschiderea dosarelor de dauna, cosmetizarea gratuita a masinii la iesirea din service si gratuitate la restaurantul service-ului.

“All inclusive fit stop inseamna ca la Auto1one in service te simti ca in Formula 1 – cu o echipa dedicata in totalitate masinii tale. Suntem un service de caroserie auto, nou in peisajul autohton al pietei de profil, iar clientul nostru este orice posesor de autovehicul pana in 3,5 tone care doreste garantia unor servicii premium pentru masina sa” a declarat Cristian Olaru, actionar Auto1one.

“In plus, iti asiguram un numar mare de servicii, in asa fel incat sa te scapam de problemele tehnice, dar si de cele birocratice” a adaugat dl. Olaru.

Fiind cel mai mare service auto din tara, cu o capacitate de lucru foarte mare, Auto1one se pozitioneaza in acelasi timp precum si cel mai prietenos centru de tinichigerie si vopsitorie din Romania, fiind in primul rand destinat celor care isi iubesc cu adevarat masina: cu ajutorul conceptului All inclusive fit stop, Auto1one rezolva tot ce tine de procesul activitatii de service auto, indeplinind in acelasi timp activitati complementare, de la preluarea masinii, la suportul non-stop sau rezolvarea obositoarelor probleme birocratice.

Mai mult, noul service isi va extinde activitatea in a doua jumatate a acestui an prin inaugurarea unei noi capacitati de reparatii care va fi situata in cel de-al doilea atelier. Bazat pe un concept de business orientat exclusiv catre nevoile clientilor, Auto1one reprezinta o propunere unica pe piata autohtona a serviciilor auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.