Primii castigatori ai tombolei Ferrari Store

Ferrari Store anunta primii doi castigatori ai tombolei organizate pentru cumparatorii de produse marca Ferrari. Castigatorii sunt de fapt doua castigatoare care au cumparat produse si si-au exprimat dorinta de a participa la tombola. Premiul oferit: o plimbare prin Bucuresti cu un Ferrari.

“Sunt foarte bucuroasa ca am castigat. Este o surpriza placuta si abia astept sa ma plimb cu un Ferrari” a declarat prima castigatoare, o tanara de 29 de ani din Bucuresti. Tanara este fan Ferrari iar produsele cumparate (un tricou si o sapca) le-a achizitionat pentru a le face cadou unui prieten, tot fan al reputatului brand.

In 10 zile de la lansarea campaniei, si-au exprimat dorinta de a completa formularul si de a participa la extragere 50 de persoane. Extragerea are loc, sub supravegherea unui jurist, in fiecare zi de luni a saptamanii. Campania se va desfasura pana la sfarsitul lunii iunie 2010.

Zilnic, pragul Ferrari Store este trecut de aproximativ 250 de persoane, numarul fiind depasit in week-end. Cele mai solicitate produse sunt masinutele cu pedale (pentru copii de maxim 3 ani) precum si cele electrice (pentru copii de peste 3 ani). O bicicleta CX70, editie limitata, a fost de asemenea vanduta in ultima luna.

In continuare, sunt solicitari pentru Kart-uri cu pedale petru copii care sunt disponibile incepand cu aceasta saptamana.

0 thoughts on “Primii castigatori ai tombolei Ferrari Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.