Harti detaliate. Navigare rapida

O noua gama de sisteme de navigatie Navon este de acum disponibila in Romania prin Falcon Electronics. Toate modelele dispun de cele mai detaliate harti din Romania pentru pachetul Europa (42 de tari) si sunt echipate cu iGO primo, un software nou care face navigarea cu mult mai usoara decat pana acum.

Spre deosebire de celelalte modele existente pe piata, noile sisteme Navon contin harti actualizate la zi, furnizate de Navteq si NavNGo. Pentru Romania si toate celelalte 41 de tari din pachetul Europa se ofera update gratuit timp de 1 an de zile.

Pentru ca timpul tau e pretios, iGO primo iti gaseste traseul dorit intr-o clipita, la o simpla atingere de ecran, alegandu-ti ruta intr-un mod inteligent. Rapiditatea in calcularea si identificarea rutelor este asigurata de platforma software complexa, precum si de procesorul de 500 Mhz SiRF Atlas IV si de receptorul GPS cu 40 de canale.

In plus fata de gama anterioara Navon, noile modele ofera posibilitatea de a adauga locatii intermediare pe traseu si de a stabili ruta in functie de ziua si ora din saptamana, precum si de viteza inregistrata anterior. Optional, acestea permit vizualizarea realista a intersectiilor, pot calcula rute pentru tiruri si pot include informatii de tip TMC (drumuri in lucru, blocaje, accidente etc.) in editarea traseului.

Gama cuprinde 3 modele cu ecran plat si design ultra slim: Navon N 660 Europa Full (5″), Navon N 480 Europa Full (4,3″) si Navon N 270 Regional (3,5″). Acestea au preturi cuprinse intre 148 si 199 Euro fara TVA, valabile pe www.store.falcon.ro si in showroom-urile Falcon din Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.