Record de vizitatori la Galleria Ferrari: mai mult de 30.000 in august

August a fost o luna record pentru muzeul Calutului Cabrat caruia i-au trecut pragul mai mult de 30.000 de vizitatori, numarul total asteptat pana la sfarsitul anului fiind de peste 200.000. O alta initiativa a verii 2010 s-a bucurat de un mare succes: celalalt loc reprezentativ pentru lumea Ferrari, circuitul de la Fiorano, a fost deschis pentru vizitatori, care s-au putut bucura de acesta in cele cateva tururi organizate pentru ei.

Iar initiativele continua: in aceasta luna, programul Red Campus, dedicat elevilor din scolile gimnaziale si licee, incepe, pentru a extinde aria de cunostinte ale tinerilor vizitatori, cu excursii didactice in zonele de productie care fac din Ferrari un model de excelenta in domeniul auto.

O parte din muzeu adaposteste acum laboratorul noii Gallerii Ferrari Red Campus, dezvoltat in colaborare cu Shell. Laboratorul este dedicat studentilor dar de el se mai pot bucura, de asemenea, si alti invitati. Prin intermediul experientelor directe si virtuale, turul didactic permite vizitatorilor sa descopere lumea Ferrari: domeniul Inovatiei tehnologice, Echipa si Organizatia, Istoria.

Experienta devine completa odata cu vizitarea salilor unde pot fi admirate masinile produse de Ferrari iar in “Sala delle Vittorie”, supranumita Hall of Fame, pot fi de asemenea admirate masinile care au castigat campionatul mondial de F1 intre 1999 si 2008 alaturi de peste 120 de trofee din cele 200 castigate de Scuderia. Exista, de asemenea, si o “cutie de sunete” unde se poate experimenta emotia sunetului motorului Ferrari de pe pista si de pe sosea.

Si romanii pot vizita lumea de vis de la Maranello. Istoria bolidului cu calut cabrat este acum accesibila gratuit fanilor romani prin intermediul Forza Rossa. Astfel, toate persoanele care cumpara produse in valoare de peste 1.000 de lei de la Ferrari Store din Bucuresti vor primi un tichet care le asiguras accesul gratuit in Muzeul Oficial Ferrari de la Maranello.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.