Esti pregatit sa incepi cursa Mobil 1 Global Challenge?

Fanii sporturilor cu motor pot infrunta acum cele mai grele conditii de pista, jucand varianta romaneasca a jocului online Mobil 1 Global Challenge, semnat de Mobil 1. Jucatorii romani se pot duela cu reprezentarea virtuala a prietenilor sau cu avataruri ale celor mai iubiti piloti, printre care si pilotii Vodafone McLaren Mercedes, Jenson Button si Lewis Hamilton.

Echipa din spatele Mobil 1, liderul pe piata mondiala a lubrifiantilor sintetici, a apelat la experienta sa in sporturi cu motor pentru a dezvolta un nou joc online, cu inscriere gratuita. Jocul, disponibil la http://www.mobil1globalchallenge.com/, are 4 niveluri de dificultate: Incepator, Amator, Profesionist si Campion.

Jocul are si o liga a celebritatilor care permite jucatorilor sa intre in competitie cu idolii sporturilor cu motor. De la cursele de viteza pe un circuit NASCAR® in SUA, pana la traseul muntos de-a lungul Marelui Zid Chinezesc, pistele de pe cele patru continente arata nivelul inalt de performanta pe care trebuie sa il atinga atat pilotul cat si tehnologia motorului in cele mai solicitante conditii de curse.

Mobil 1 Global Challenge este conectat si la Facebook. Astfel, jucatorii au posibilitatea sa se autentifice prin Facebook Connect pentru a-si provoca prietenii la o cursa online.

Lewis Hamilton, pilotul Vodafone McLaren Mercedes F1, explica fanilor Formula 1 cum se joaca Mobil 1 Global Challenge: http://tiny.cc/Mobil1GlobalChallenge .

Il puteti vedea pe acelasi Lewis Hamilton jucand Mobil 1 Global Challenge, accesand site-ul emisiunii Mobil 1 The Grid, programul de televiziune saptamanal dedicat sporturilor cu motor, ce poate fi vizionat de spectatorii romani pe canalul Sport Klub TV si Motors TV.

Mobil 1 Global Challenge fost construit pornind de la succesul jocului Mobil 1 Will You Be The 1 din 2009, in care 62.000 de fani ai curselor din 26 de tari au concurat pentru a stabili cel mai bun timp per tur in Supercircuitul Mobil 1 al lui Lewis Hamilton. Castigatorul a fost Christian Kesteloo din Olanda, cu un incredibil scor de 14.254 de puncte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.