Service autorizat Rolls-Royce in Romania

Rolls-Royce Motor Cars a anuntat astazi extinderea retelei de service in Europa de Est. Centrul Automobile Bavaria din Bucuresti a primit statutul de service autorizat din partea producatorului de automobile de lux, cu intrare imediata in vigoare.

David Archibald, Regional Director Rolls-Royce Motor Cars for Europe, a declarat: “O data cu lansarea Phantom in 2003, numarul de automobile Rolls-Royce in regiune este in crestere. Familia de modele Phantom a fost extinsa cu Drophead Coupé şi Phantom Coupé, acestea fiind urmate de lansarea unei noi game de modele, Ghost. Este obiectivul nostru sa satisfacem cerintele celei mai exigente categorii de clienti din industria auto si suntem incantati ca am gasit partenerul ideal care sa deserveasca numarul tot mai mare de automobile ale marcii noastre.”

Michael Schmidt, General Manager Automobile Bavaria a declarat: “Suntem foarte onorati sa obtinem statul de partener autorizat de service pentru marca reper in industria auto de lux. Am construit noi unitati de service si investim in pregatirea de personal pentru a respecta exigentele clientilor Rolls-Royce.”

Automobile Bavaria are o experienta extinsa pe piata de automobile premium si de lux si este dealer autorizat BMW si MINI de 16 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.