Membrii Clubului Chevrolet România formează sigla Chevrolet din maşini

În weekendul care s-a încheiat, membrii Clubului Chevrolet.ro s-au mobilizat pentru organizarea unui eveniment unic. Fanii mărcii Chevrolet au descis că este momentul să marcheze evoluţia clubului din care fac parte, construind o siglă specială, o siglă din maşini.

Sâmbătă, 20 noiembrie, membrii Clubului Chevrolet.ro s-au întâlnit în parcul Carol din Bucureşti de unde au pornit în coloană către parcarea complexului comercial City Mall. Aici aveau să pună în practică proiectul lor, într-o atmosferă veselă şi plină de entuziasm. Evenimentul a reunit participanţi din mai multe oraşe: Bucureşti, Braşov,  Brăila, Câmpina, Constanţa şi Petroşani. După mult aşteptatul moment al formării siglei Chevrolet, membrii clubului şi maşinile lor au participat la câteva concursuri de îndemânare.

Răzvan Motoca, administratorul Clubului Chevrolet şi cel care a organizat evenimentul,  a declarat:

„Este un eveniment unic şi sunt bucuros că membrii clubului au fost atât de entuziaşti să participe la formarea siglei Chevrolet. Suntem un club relativ tânăr, dar în continuă creştere şi cel  mai important: suntem o echipă unită şi facem totul cu pasiune.”

Chevrolet România a salutat iniţiativa deosebită a membrilor clubului. Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România, a declarat:

“Ne bucură nespus de mult iniţiativa membrillor Clubului Chevrolet şi pasiunea cu care aceştia şi-au prezentat maşinile la acest eveniment. Faptul că acest club este în continuă creştere este un lucru care demonstreză că noile modele Chevrolet atrag din ce în ce mai mulţi fani.” „Dedicarea acestora pentru marca Chevrolet nu poate decât să ne onoreze” a adăugat Cătălin Manta.

Despre ClubChevrolet.ro

Club Chevrolet.ro este comunitatea dedicată posesorilor de autoturisme marca Chevrolet. Clubul şi-a început activitatea în august 2008 şi a reusit să unească aproximativ 1000 de posesori Chevrolet, numărul  acestora fiind în continuă creştere.

Club Chevrolet a participat la numeroase evenimente auto, implicându-se în organizarea multora dintre ele. Echipa Club Chevrolet are în plan stabilirea de noi standarde în ceea  ce priveşte noţiunea de fan club auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.