Conducerea Ford România se schimbă

Ford Factory Craiova RomaniaÎncepând cu 1 ianuarie 2011, Jan Gijsen, în prezent director al Diviziei pentru Pieţe Noi în cadrul Ford Europa va fi desemnat Director al fabricii Ford din Craiova şi Preşedinte al Ford România. De asemenea, domnul Gijsen va fi responsabil de relaţia Ford Europa cu uzina Ford Otosan, joint-venture-ul de succes deţinut de Ford în Turcia.

După ce a ocupat numeroase funcţii pe partea de producţie de-a lungul celor 30 de ani de activitate în cadrul companiei Ford, domnul Gijsen va superviza dezvoltarea operaţiunilor Ford de la Craiova, într-un moment în care fabrica se pregăteşte pentru lansarea de noi produse şi pentru atingerea capacităţii maxime de producţie. Domnul Gijsen a ocupat numeroase funcţii de conducere în trecut, de la director al departamentelor de ingineria producţiei, ştanţare şi construcţia caroseriei, până la director de fabrică şi de operaţiuni.

În ultimii doi ani şi jumătate, Dioni Campos san Onofre, actualul director al fabricii din Craiova şi Preşedinte al Ford România a avut o contribuţie substanţială în ceea ce priveşte alinierea fabricii de la Craiova la standardele şi procesele globale de producţie ale Ford.

„Ultimii trei ani au reprezentat o experienţă formidabilă pentru mine şi sunt onorat că am avut şansa să particip la proiectul de la Craiova încă de la început. De asemenea, sunt mândru că împreună cu echipa mea de aici am lansat primul autovehicul Ford asamblat în România”, a declarat domnul Campos. Domnul Campos san Onofre va prelua funcţia de director general pentru producţie în cadrul uzinei Ford din Valencia, Spania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.