”Fă ce-ţi place!” – sfatul lui Raed Arafat în Ghidul Excelenţei

Raed Arafat SMURD leader

Precedat de Tudor Giurgiu şi Cătălin Ştefănescu, interviul oferit de fondatorul Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), Raed Arafat, completează colecţia de interviuri din cadrul Ghidul Excelenţei, prezentând viziunea sa asupra conceptului de excelenţă şi căile prin intermediul cărora pot fi atinse cele mai înalte standarde profesionale.

“Eu cred că excelenţa este un lucru care poate să fie apreciat în mod diferit de fiecare om; este foarte greu să cuantifici excelenţa. Dar, totuşi, rămâne un factor comun: excelenţă este întâlnită atunci când ai făcut ce ţi-ai propus într-un mod foarte bun, încât nu numai tu eşti mulţumit, dar şi ceilalţi apreciază ce ai făcut,” declară Raed Arafat în cadrul interviului.

Vorbind despre excelenţă şi despre modalităţile prin care aceasta poate fi atinsă, Raed Arafat îndrumă la perserverenţă şi consecvenţă pe parcursul întregii activităţi profesionale, afirmând: ,,Fă ce-ţi place! Şi să nu ai dubii şi să nu asculţi de cei care vor să te îndrepte către alte căi de care nu eşti convins.”

Raed Arafat este unul dintre oamenii care au pus sub semnul excelenţei salvarea vieţilor semenilor. Acesta pune preţ pe lucrul în echipă, identificând acest aspect ca fiind esenţial în domeniul medical. ,,Eu cred că excelenţa în practica medicală nu poate fi datorată unui om, ci unor echipe, unor oameni care lucrează împreună. Nu poţi atinge excelenţa în asistenţa de urgenţă dacă nu lucrezi în echipă.”

,,În salvarea vieţii oamenilor nu poţi să laşi loc la discuţii, la negocieri sau la soluţii de mijloc” – aceasta este principiul după care se ghidează Raed Arafat în fiecare zi din viaţa sa, fiind convins că perseverenţa şi efortul susţinut reprezintă căile sigure către reuşită. Colecţia de interviuri Ghidul Excelenţei va fi completată succesiv cu ajutorul unei serii de personalităţi care vor lua parte la acest proiect în următoarea perioadă. Interviurile pot fi vizionate online pe website-ul Mercedes-Benz România, la adresa: www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei.

Platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei

Ghidul Excelenţei face parte din platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei şi reuneşte în cadrul său o serie de manifestări menite să vorbească despre ideea de excelenţă şi să aducă aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler ,,The best or nothing”.

Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei cuprinde alături de seria de interviuri Ghidul Excelenţei şi secţiunile TIFF 2010 şi Mercedes-Benz şi Cercetaşii României: Gata oricând!. În plus, în perioada imediat următoare, această platformă va fi extinsă prin intermediul altor demersuri pe care Mercedes-Benz România le asociază cu ideea de excelenţă.

Mercedes-Benz România a lansat anul acesta Ghidul Excelenţei, o colecţie de interviuri exclusive cu personalităţi marcante ale spaţiului social-cultural autohton. Acest proiect reprezintă un demers firesc de căutare a excelenţei alături de oameni care pe parcursul activităţii lor profesionale au dat dovadă de excelenţă şi care s-au remarcat atât în spaţiul românesc, cât şi la nivel internaţional printr-un set riguros de valori şi principii.

În cadrul acestui demers, Mercedes-Benz România a strâns părerile unor oameni de prestigiu, care incontestabil, se raportează la cele mai înalte standarde. În cele din urmă, Ghidul Excelenţei poate reprezenta o sursă de inspiraţie pentru orice spectator al seriei de interviuri.

Povestea mărcii Mercedes-Benz: pasiunea pentru perfecţiune, fascinaţie şi responsabilitate

Dintotdeauna, Mercedes-Benz a cultivat un set de valori prin care a dat dovadă pe parcursul timpului de excelenţă. Mai mult, povestea mărcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru perfecţiune, fascinaţie şi responsabilitate.

Iar cele trei valori reprezintă împreună promisiunea pe care Mercedes-Benz o face tuturor celor care şi-au manifestat pasiunea pentru excelenţa mărcii germane. Astfel, perfecţiunea este cea care garantează confortul, calitatea şi siguranţa autovehiculelor. Fascinaţia este cea prin intermediul căreia Mercedes-Benz vorbeşte despre sportivitate, stil şi design. De asemenea, Mercedes-Benz a cultivat pe parcursul istoriei sale, care se confundă cu cea a automobilului, responsabilitatea prin inovaţie, sustenabilitate şi grija pentru clienţii săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.