BCR Asigurari lanseaza in premiera IPhone Insurance Assistance

BCR Asigurari Vienna Insurance Group lanseaza in premiera pentru piata de asigurari din Romania aplicatia “IPHONE Insurance Assistance – BCR Asigurari VIG”, special conceputa pentru a putea fi descarcata si utilizata pe telefoanele de tip Apple IPHONE si este oferita gratuit asiguratilor BCR Asigurari care detin o polita de asigurare CASCO Plus.

Aplicatia “IPHONE Insurance Assistance” simplifica si urgenteaza procesul de solutionare a daunelor, deoarece ofera posibilitatea asiguratului sa trimita informatii preliminare despre dauna, direct catre Centrul de Daune al BCR Asigurari.

Prin utilizarea acestei aplicatii clientii BCR Asigurari beneficiaza de apelarea gratuita direct de pe telefonul mobil a serviciului de asistenta rutiera (inclus in asigurarea CASCO Plus), oriunde in tara si in Europa; avizarea daunei la call center si programarea la service; vizualizarea (in sistem harta GPS) a tuturor locatiilor BCR Asigurari VIG; obtinerea de informatii despre produsele companiei; incheierea de asigurari prin emitere electronica, completand datele personale direct pe telefonul mobil.

De asemenea, utilizatorii pot beneficia de acoperire teritoriala astfel: pentru CASCO si Asistenta Persoane – Europa, Rusia si Turcia, iar pentru Asistenta Rutiera – Europa, Turcia, Israel (exclus Ucraina).

In viitorul apropiat, BCR Asigurari va lansa aceasta aplicatie si pentru alte terminale de tip smartphone, care folosesc sisteme de operare precum Android, Windows Mobile sau Symbian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.