Toyota Hilux 2,5l D-4D 4×4

Toyota Hilux-logo

Reputaţia indestructibilă a unui model Toyota Hilux este întotdeauna o primă impresie deosebită, încă dinainte de a lua contact fizic cu maşina.

Fiabilitatea mecanică a fost mereu un atu important pentru un autovehicul care prin definiţie se adresează unui mediu solicitant.

Din păcate, în cazul testului nostru, am avut ca partener un Hilux în versiunea de bază, denumită Comfort, care în mod evident nu mi-a permis să arăt cu adevărat cât de competitiv este Hilux, lipsindu-i mult prea multe din echipamentele disponibile pe versiunile superioare.

Cu toate acestea, sper că am reuşit să surprindem calităţile acestui reputat model utilitar în câteva filme HD.

Să nu uităm că Hilux este o prezenţă deosebită şi la extremele Pământului, fiind primul pick-up care a atins polul Nord magnetic şi, de asemenea, rămâne favoritul multor expediţii ştiinţifice de renume mondial.

7 Responses

 1. marius says:

  scuze.pt scrierea aiurea,”confort” .multumesc

 2. marius says:

  o intrebare :cum este comfortul la hilux?am inteles din mai multe parti ca la viteze mai mari ar fi cam necomfortabil.undeva in jur la 130 km /h .asa este?

 3. Ionut Nicula says:

  Foarte bun review-ul, dar ar fi interesant daca ar putea fi prezentat un toyota hilux full option sau aproape.
  Ma gandesc ca sunt oameni care ar dori o masina cu care sa-si faca treaba, dar totodata sa nu suspine dupa interiorul/confortul unui suv; adica sa fie o diferenta atat de mare intre cele doua.
  Multa bafta in continuare.

  • turatiimaster says:

   Sincer, am fost foarte dezamagit cand am vazut ca Hilux nu era full sau aproape, dar asta era masina pe care o aveau cei de la Toyota. Daca vor inmatricula vreuna de test mai dotata, sigur o iau, e o masina prea titrata sa nu o prezint asa cum trebuie.

 4. Valeriu Pascaru says:

  Comentariu foarte documentat, obiectiv,calitate foart buna a sunetului si a imaginii, ar fi insa de imbunatatit la limbaj cite ceva: evitarea unor cuvinte/expresii ca “ävem” si “dupa parerea mea”
  Per total foarte bine, Felicitari Robert in ca o data!

  • turatiimaster says:

   Multumesc de aprecieri, criticile mi le insusesc, ma obsedeaza si pe mine limbajul. Sincer, ma straduiesc, mai ales ca de fel sunt cam slobod la gura si cam zic ce am pe suflet, iar filmarile in general se fac numai cu sunet live (rareori corectam sunetul in studio). Ne straduim pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.