Scania dă startul Top Team 2011

Scania-logoScania România organizează concursul Top Team, o competiţie internă regională adresată personalului din service-urile Scania, cu scopul de a încuraja şi stimula perfecţionarea profesională a angajaţilor săi.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 5 februarie 2011, la sediul central al companiei, unde 4 echipe din România şi 2 echipe din Bulgaria se vor întrece pentru a-şi demonstra abilităţile profesionale. Fiecare echipăa intrată în concurs are între 3 şi 5 membri şi a fost selecţionată în urma unei competiţii preliminare.

În cursa pentru trofeul Top Team, fiecare echipă va avea de trecut 5 probe practice care presupun identificarea şi rezolvarea unor defecte ale camioanelor şi o probă teoretică.

Echipa câştigătoare va participa la finala europeană ce va avea loc la Bruxelles pe 13-15 mai 2011, iar ocupantele locurilor 2 – 6 vor primi, în funcţie de poziţia obţinută, accesorii Scania cu o valoare de până la 500 de euro.

Mai mult decât atât, odată cu finala regională Top Team din 5 februarie, Scania România va dona Universităţii Politehnice din Bucureşti un motor şi o cutie de viteze pentru pregătirea studenţilor în laboratoarele Universităţii, donaţie prin care se va marca începutul unei colaborări pe termen lung.

Invitatul special al evenimentului va fi chiar unul dintre specialiştii de renume ai universităţii beneficiare – Prof. Dr. Ing. Cristian Andreescu, Şeful Catedrei Autovehicule Rutiere din Facultatea de Transporturi a Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Scania România investeşte astfel nu numai în perfecţionarea profesională continuă a personalului său, ci şi în formarea iniţială a potenţialilor angajaţi. Constructorul suedez de camioane Scania are o istorie internaţională de aproape 120 de ani şi îşi desfăşoară activitatea în peste 100 de ţări, având aproximativ 35.000 de angajaţi. În România compania este prezentă din 1999.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.