Un nou început pentru Hyundai în clasa mini – i10 facelift

Hyundai-i10-FLDupă ce a încheiat anul 2010 pe podiumul celor mai bine vândute modele ale clasei A, Hyundai i10 propune acum publicului o nouă versiune facelift.

Noul model este disponibil în showroomurile reţelei de distribuţie Hyundai Auto România şi prezintă preţuri începând de la 7.050 euro plus TVA. Prevăzut cu motorizarea 1.1 litri benzină, noul Hyundai i10 dezvoltă 69 CP, respectând normele de poluare Euro 5. Toate versiunile de echipare ale noului Hyundai i10 includ dotări standard precum ABS, aer condiţionat şi închidere centralizată.

„Deşi marca Hyundai este cunoscută publicului român în special pentru modele compacte sau de tip SUV, precum i30 sau Santa Fe, modelul i10 a atins rezultate remarcabile în segmentul din care face parte. Hyundai i10 a încheiat anul 2010 cu un procent de peste 15% din totalul autovehiculelor de clasă mini comercializate la nivel local.

Reprezintă o performanţă de excepţie, care ne demonstrează că publicul maşinilor de oraş îşi îndreaptă atenţia tot mai puternic către marca Hyundai,” a declarat Doru Brusalis, Director Comercial al Hyundai Auto România.

Noul model Hyundai i10 pune la dispoziţia clienţilor săi un pachet extrem de avantajos, care include 5 ani garanţie transferabilă, în limita a 100.000 kilometri şi 3 ani asistenţa rutieră gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.