Nissan Qashqai+2 2,0l 140 CP

Trebuie sa va marturisesc ca pentru mine modelul Nissan Qashqai a devenit deja o obisnuinta, de la aparitia sa si pana in momentul de fata am condus in jur de 7-8 modele si versiuni, cu toate facand minim 1500 de km, iar cu unele chiar 3-4000 de km.

Recentul facelift efectuat de Nissan este foarte probabil si ultimul, pana la aparitia unei variante complet noi.

Din start am pornit cu stangul in test, avand masina destul de putin timp la dispozitie, fapt care pe mine ma enerveaza grozav, ca dovada ca am si uitat sa filmam reglajele scaunului soferului.

Sper ca urmatorul model Nissan sa ne fie lasat suficient de mult pentru a putea filma asa cum trebuie totul, mai ales ca am primit destul de multe solicitari pentru un review Navara sau X-Trail, ca sa nu mai vorbim de Juke.

Am condus mult si noaptea, pentru a putea sa fac un numar suficient de kilometri cu Qashqai+2, in asa fel incat sa pot prezenta cat mai obiectiv masina.

In ansamblu, tot ce am avut de comentat la Qashqai+2 puteti afla din cele 6 filme HD pe care vi le punem la dispozitie. Daca aveti intrebari suplimentare, folositi cu incredere modulul de comentarii de mai jos.

10 thoughts on “Nissan Qashqai+2 2,0l 140 CP

 1. Odo1946

  Salut,azi am revazut testul,pt a-mi forma o opinie finala,tinand cont de vestea aparitiei motorului diesel de 1,6 turbo….Pe cand un test drive cu modelul nou?
  Spor la treaba si s-auzim vesti noi si bune despre masinile noastre de toate zilele….

  • turatiimaster

   O sa fie, insa deocamdata nu a sosit in Romania.

   • adrian

    Aveti noutati legate de motorul de 1.6 diesel?
    Motorizarea exista in ofertele Nissan din alte tari.

    • turatiimaster

     Momentan nu am, o sa fie la test in urmatoarele luni.

 2. 1medgidiot

  Din noul test cu Nissan Pathfainder nu reusesc sa vad decat 2 video,inclin sa cred ca sant mai multe.ce s-a intimplat?multumesc pentru intelegere.

  • turatiimaster

   Se lucreaza inca la ele, sunt 6 sau 7. Maine sau luni vor fi toate si vom posta si articolul pe turatii.ro.

 3. 1medgidiot

  cam pe cand celelalte teste?

  • turatiimaster

   Nu depinde de noi, facem cam unul pe saptamana. Luni cred ca o sa fie gata Nissan Pathfinder, apoi Navara, apoi restul.

 4. POPA GABRIEL

  Chestia aia din bord sub forma de romb care era la consumul instant iti arata consumul mediu.Respectiv la tine era in jurul valori de 9 la %.In functie de cum mergi rombul se deplaseaza de la 0 la 15 la % si ramane la valoarea consumului mediu.Asteptam si celelalte teste cat mai curind.

  • turatiimaster

   Da, m-am prins mai tarziu ce e cu rombul. Cand a scazut consumul la 8 am realizat ca e o indicatie care sa te ajute sa te mentii cumva sub consumul mediu indicat de romb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.