Cum să îţi protejezi maşina de noile tehnici de furt

Telecomanda VIPERZilele acestea s-a vorbit în presă despre o nouă modalitate de a sparge maşinile. Ideea vehiculată a fost că hoţii pot bruia semnalul dat de telecomandă, ceea ce face ca maşina să nu se mai închidă şi, astfel, să permită furturile. Falcon Electronics, specialistul în sisteme de securitate, te invaţă cum să-ţi protejezi maşina cu sistemele Viper.

Sistemele Viper îţi confirmă cu beep-uri generate de sirena maşinii dacă aceasta a primit comanda de încuiere sau descuiere dată prin intermediul telecomenzii, indiferent dacă cineva bruiază frecvenţa telecomenzii şi maşina rămâne descuiată. Astfel, în momentul în care maşina ta nu s-a încuiat, nu vei primi avertizări sonore din despre acest lucru. În felul acesta, afli rapid cauza şi poţi acţiona în consecinţă.

Toate aceste atenţionări sunt valabile pentru sistemele de securitate Viper cu telecomandă. Cei care deţin un sistem cu pager beneficiază de un plus de siguranţă datorită comunicării bidirecţionale, cu ajutorul căreia pagerul îţi afişează prin pictograme dacă maşina ta a executat sau nu comanda dată.

Importate şi distribuite de Falcon Electronics, sistemele Viper sunt cele mai performante sisteme de securitate din România. Acestea pot fi achiziţionate de pe www.store.falcon.ro şi din magazinele Falcon Electronics din toată ţara la preţuri cuprinse între 490 şi 1870 LEI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.