Ediţie specială Honda Civic GT

2011 Honda-Civic_GTHonda Trading România anunţă lansarea ediţiei speciale Civic GT 1.8 (5 uşi) în România, începând cu luna februarie 2011. Beneficiind de o serie de dotări de excepţie, acelaşi profil dinamic cu un design modern şi neconvenţional al modelului Civic 5D, ediţia specială GT 1.8 (5 uşi) se alătură cu succes gamei Civic, păstrând caracterul compact al segmentului din care face parte.

În completare, tot din această perioadă, Honda Trading România va comercializa şi modelul de început de gamă, Civic 1.4 Comfort, care împrumută o mare parte din dotările standard ale echipărilor superioare.

Masahiro Ikeda, Vice-Preşedinte Honda Trading România declară: Datorită comportamentului dinamic şi nivelului ridicat de confort, ediţia specială Civic GT oferă o abordare unică a experienţei pe care şoferul o are în timpul condusului. Pe lângă design şi calitate, modelul vizează excelenţa în ceea ce priveşte caracterul practic.

Lansarea Civic GT în România reprezintă celebrarea gamei de modele Civic disponibilă până acum pe piaţa locală. Civic este în continuare un model ce reprezintă foarte bine poziţionarea Honda ca „Alternativă la Premium”, cu un grad înalt de competitivitate în zona superioară a segmentului compact.

Modelul Civic GT, produs în uzina Honda din Swindon, Marea Britanie, dispune de o serie de echipamente high-tech ce incorporează tehnologii de ultimă oră şi siguranţă de 5 stele.

Noul GT este echipat cu jante Dark Chrome 17”, grilă frontală sport, tapiţerie din piele şi Alcantara, ornamente exterioare cromate ce îl diferenţiază subtil de restul echipărilor, dar păstrează acelaşi suprinzător caracter practic al modelului de bază – cel mai bine reprezentat de sistemul flexibil “Magic Seats”, ce permite transportul obiectelor agabaritice în zona locurilor din spate.

Astfel, toţi cei care doresc să petreacă o experienţă inedită la volanul unui versatil Civic GT se pot înscrie online pe www.noul-civic.ro pentru un drive-test. Pentru mai multe detalii clienţii Honda pot accesa microsite-ul de prezentare al noului model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.