M Hibrid, fără compromisuri, de la Infiniti

Infiniti-M35h• Modelul Infiniti M35h, echipat cu tehnologii de vârf, este disponibil acum, cu preţuri începând de la 59.500 € TVA inclus
• Nu există compromisuri între performanţă şi eficienţă: 364 CP, 7,0 l/100 km în ciclu combinat şi emisii CO2 de 162 g/km
• Un sistem de nouă generaţie Direct Response Hybrid cu motor electric şi baterie litiu-ion de mare capacitate
• Echipare standard excepţională, care oferă printre altele un sistem de avertizare sonoră a pietonilor
• Se alătură modelelor Infiniti M37 şi Infiniti M30d pentru a completa gama de motorizări V6 fără rival

Modelul sedan hibrid de la Infiniti care stabileşte noi standarde în domeniul performanţei şi eficienţei va avea preţuri începând de la 59.500 € TVA inclus, urmând să fie disponibil spre vânzare începând cu săptămânile următoare.

Cu o diferenţă de doar 1.100 € TVA inclus faţă de versiunea diesel echivalentă M30d, clienţii Infiniti pot alege modelul cel mai puternic, cel mai ecologic şi dotat cu cea mai modernă tehnologie din noua gamă de modele Infiniti M, plătind cu puţin mai mult decât costul unei trape de acoperiş în cazul unor modele concurente.

Noul model M35h de la Infiniti este disponibil în două variante, GT şi GT Premium, ambele oferind nivelul renumit de generos de echipare standard specific modelelor Infiniti.

Ca „navă amiral” a tehnologiei de vârf Infiniti, modelul M35h oferă o serie de inovaţii tehnologice de ultimă oră. Tehnologia Direct Hybrid de la Infiniti reprezintă elementul central al acestui model, o transmisie de nouă generaţie a cărei configuraţie cu un motor electric şi două ambreiaje oferă o performanţă şi eficienţă fără compromisuri, îmbunătăţind totodată reacţiile maşinii la comenzi, lucru esenţial când vine vorba de plăcerea de a conduce.

În plus, toate modelele M35h de la Infiniti sunt echipate cu o direcţie inovatoare asistată electric de motorul hibrid şi cu frânare regenerativă, cu un ecran hibrid pe tabloul de bord care afişează fluxurile de energie şi cu un sistem audio de avertizare sonoră a pietonilor în cazul apropierii unui vehicul (VSP).

Fără rival în sectorul său

Combinaţia dintre performanţă şi nivelul scăzut al emisiilor oferită de acest model pe benzină/electric de 364 CP nu este egalată de niciun model concurent pe benzină, diesel sau hibrid. Modelul M35h accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 5,5 secunde şi are un consum mediu oficial în ciclu extraurban de 7,0 l/100 km, cu un nivel al emisiilor de CO2 de 162 g/km.

Modelul M35h de la Infiniti se alătură modelelor V6 pe benzină (M37) şi diesel (M30d), pentru a forma o echipă din trei maşini care să ia cu asalt segmentul european al limuzinelor de lux. Preţurile tuturor modelelor din gama M de la Infiniti reprezintă o valoare impresionantă în comparaţie cu modelele concurente cu performanţe asemănătoare, în cazul echipării la un nivel comparabil.

Preţurile pentru gama completă de modele M sunt următoarele:

M37 GT 57.900 € TVA inclus
M30d GT 58.400 € TVA inclus
M35h GT 59.500 € TVA inclus

M37 GT Premium 64.150 € TVA inclus
M30d GT Premium 64.650 € TVA inclus
M35h GT Premium 65.750 € TVA inclus

M37 S 60.550 € TVA inclus
M30d S 61.050 € TVA inclus

M37 S Premium 66.800 € TVA inclus
M30d S Premium 67.300 € TVA inclus

Singurele dotări opţionale sunt pachetul multimedia care include şi sistemul Forest AirTM pentru modelul GT (3.350 € TVA inclus) şi vopseaua metalizată (950 € TVA inclus).

Fiecare model M35h de la Infiniti oferă următoarele dotări standard: scaune faţă premium din piele semi-anilină, încălzite şi ventilate, faruri adaptive bi-xenon, scaune reglabile electric, volan încălzit reglabil electric, cameră marşarier şi senzori de parcare, ornamente din lemn White Ash cu finisaje de culoare argintie şi dispozitiv Music Box cu hard-disc. Să nu uităm de trapă, sistemul cruise control, climatizarea cu reglare separată stânga-dreapta, accesul inteligent şi conectivitatea Bluetooth şi iPod.

Identic din punct de vedere mecanic, modelul GT Premium, despre care se crede că va fi cel mai popular, dobândeşte toate dotările care caracterizează acum modelul de vârf de la Infiniti. Printre acestea se numără câteva dintre cele mai moderne sisteme de siguranţă, lux, confort şi comunicaţii/divertisment disponibile oriunde în lume.

Principalele caracteristici sunt un sistem de navigaţie cu hard-disc de 30 GB cu ecran touch screen de înaltă rezoluţie, grafică 3D şi informaţii din Ghidul Michelin; climatizare Forest AirTM; un sistem audio Bose® Premium Surround Sound System cu 16 boxe şi inovatorul pachet de siguranţă dinamică şi preventivă (DSS – Dynamic Safety Shield). Acesta cuprinde sistemul Blind Spot Intervention™, cruise control inteligent (ICC – Intelligent Cruise Control), sistemul de avertizare la depăşirea benzii (LDW – Lane Departure Warning ) şi cel de prevenire a depăşirii benzii (LDP – Lane Departure Prevention). Modelul GT Premium este echipat de asemenea cu inovatorul sistem cu pedală eco de la Infiniti care ajută la reducerea consumului.

Eficienţă excepţională

Sistemul Direct Response Hybrid de la Infiniti combină un motor V6 de 3,5 litri şi 306 CP cu un singur motor electric de 68 CP, unul dintre cele mai puternice motoare de pe orice model hibrid, într-o configuraţie cu două ambreiaje, care maximizează performanţa şi eficienţa şi asigură cu fiecare ocazie o funcţionare silenţioasă şi fără emisii.

Cu o tehnologie modernă de frânare regenerativă şi o baterie litiu-ion de mare capacitate, nu este nevoie decât de motorul electric pentru a atinge viteze de până la 100 km/h cu modelul M35h, făcând posibilă deplasarea cu propulsia hibridă nu numai în traficul lent din oraş, ci şi pe autostradă. Testele arată că, în condiţii de rulare mixte, modelul M35h reuşeşte să circule exclusiv în modul electric până la 50% din timp.

Ca recunoaştere a acestui fapt, M35h este primul model hibrid care dispune ca dotare standard de un sistem de avertizare sonoră a pietonilor. Sistemul de avertizare a pietonilor în cazul apropierii unui vehicul (VSP – Approaching Vehicle Sound for Pedestrians) emite un sunet plăcut, care nu deranjează, cu o înălţime şi volum variabile, la viteze de până la 30 km/h.

La viteze mai mari pe autostrăzi, caracterul fără compromis al modelului M35h se traduce printr-o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 5,5 secunde şi o viteză maximă de 250 km/h. Cu un consum oficial în ciclu extraurban de 5,7 l/100 km, modelul M35h promite proprietarilor o rulare excepţional de economică şi o autonomie de până la aproximativ 1.200 km.

Expresie a performanţei inspirate Infiniti, modelul M35h nu face niciun compromis în ceea ce priveşte satisfacţia şoferilor, oferind performanţe dinamice pe întreaga plajă de viteze, manevrabilitate perfectă cu tracţiune spate şi o cutie de viteze automată cu 7 trepte.

1 Response

  1. dani says:

    infiniti m35h are aceleasi dotari ca m30d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.