Petrom a inaugurat o nouă staţie OMV EuroTruck în Arad

Statie-OMV-Petrom-Eurotruck-AradGrupul Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze naturale din Europa de Sud-Est, a inaugurat o nouă staţie OMV EuroTruck în Arad, la intersecţia drumurilor europene E68/E71. Conceptul staţiei EuroTruck este creat special pentru nevoile companiilor de transport: camioanele pot alimenta rapid şi sigur atât cu motorină cât şi cu antipoluantul ecologic AdBlue.

Rainer Schlang, membru al Directoratului Petrom, responsabil cu activitatea de Marketing: “OMV EuroTruck oferă clienţilor noştrii un control transparent al costurilor, planificare a rutei şi managementul flotei online, cheltuieli administrative reduse şi o conducere optimizată a afacerii. Această staţie este parte din strategia noastră de a fi prezenţi pe principalele coridoare de transport, puncte de graniţă şi drumuri naţionale şi de a oferi transportatorilor cele mai bune servicii posibile pe rutele acestora.”

Plata se efectuează electronic cu cardul OMV EuroTruck sau cu toate tipurile de card de carburant ROUTEX. Cardul de carburanţi poate de asemenea fi folosit în întreaga reţea de distribuţie a OMV precum şi în cele aproximativ 18.000 de staţii de distribuţie din reţeaua ROUTEX, inclusiv cele 1.000 staţii ROUTEX-4-TRUCKS care sunt destinate camioanelor de mare tonaj.

Cardul OMV EuroTruck oferă un pachet de servicii complet care se concentrază pe beneficiul imediat al clientului. Beneficiile includ plata electronică a carburanţilor, taxelor de drum şi de tunele, asistenţă în caz de avarie precum şi returnare de TVA specific ţărilor din toată Europa.

Staţia din Arad este a 23-a staţie OMV EuroTruck în Europa şi a 3-a în România; reţeaua va fi extinsă mai departe de-a lungul principalelor rute de transport din Europa Centrală. Extinderea reţelei va continua anul acesta cu încă două statii EuroTruck în România şi una în Ungaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.