Promoţie BCR Leasing pentru autovehicule Euro 5

BCR-Leasing-10-aniClienţii BCR Leasing IFN sunt scutiţi, până la 01 iunie a.c., de plata Taxei de poluare la achiziţia în leasing de automobile dotate cu motoare EURO 5 cu o capacitate cilindrică de până la 2,5 litri. Taxa este plătita de care BCR Leasing, clienţii beneficiind astfel de o reducere importantă a cheltuielilor. Facilitatea este accesibilă tuturor clienţilor persoane fizice care încheie contracte în perioada 7 martie – 31 mai a.c., în cadrul promoţiei „BCR Leasing AUTO – 10 ANI“.

În plus, pe durata promoţiei, BCR Leasing – prin partenerii săi BCR Asigurări şi Omniasig – oferă clienţilor CASCO GRATUIT timp de 6 luni şi reduceri ale RCA de până la 20%. Ofertele sunt valabile pentru contracte de leasing cu durată între 36 şi 60 de luni.

„Sprijinim activ achiziţionarea maşinilor noi, cu grad redus de poluare, şi considerăm că misiunea noastră, ca organizaţie implicată în viaţa comunităţii, este să contribuim la conştientizarea de către consumatorii noştri a importanţei pe care o are protejarea mediului, mai ales în aglomerarile urbane“, declară Bogdan Speteanu, Director General al BCR Leasing.

În acelaşi timp, începând de astăzi BCR Leasing finanţează şi taxa de poluare pentru autoturismele noi care nu se încadrează în categoria vizată de promoţie.

„Finanţarea taxei de poluare de către o companie de leasing este o noutate absolută pe piaţa românească şi arată deschiderea BCR Leasing de a găsi soluţii care să vină în întâmpinarea nevoilor oamenilor şi comunităţii.

Suntem convinşi că finanţarea taxei de poluare va stimula consumatorii să ia decizia de trecere la un nivel superior de motorizare, mai puţin poluant“, consideră Bogdan Speteanu.

“Sperăm ca treptat România să dezvolte intrastructura necesară utilizării unor maşini hibride. Vom susţine finanţarea acestora pe măsură ce utilizatorii vor dispune de mijloace şi vor deveni mai sensibili la problemele de mediu“, a adăugat reprezentantul BCR Leasing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.