Descoperă noul model Subaru Trezia!

Subaru Trezia-1.3lNoul model Subaru Trezia, al cărui nume provine din englezescul “Treasure” (“comoară”), ascunde o capacitate incredibilă în dimensiunile sale compacte, ocupând mai puţin spaţiu la exterior şi oferind un spaţiu generos la interior.

Subaru Trezia este inteligent conceput pentru a se adapta activităţilor de zi cu zi şi vine în întâmpinarea cerinţelor europene pentru maşini economice de mici dimensiuni. Trezia oferă avantajele clasei sale, fiind încadrată în partea superioară a segmentului MPV compact.

Habitaclul versatil al modelului Trezia prezintă o serie de beneficii precum calitatea materialelor, confort, funcţionalitate şi manevrabilitate.

Graţie designului ingenios şi tehnologiei sale inovatoare, Subaru Trezia garantează o siguranţă deosebită, modelul obţinând 5 stele la testele EURONCAP.

Trezia oferă o eficienţă sporită prin respectarea normelor de poluare EURO 5 şi un nivel de emisii CO2 de 127 g/km.

Subaru Trezia este echipat cu un propulsor de 1.3 l benzină, ce dezvoltă o putere maximă de 99 CP.

Specificaţii:

Capacitate cilindrică: 1329 cc

Cuplu maxim: 125 Nm/4000 rpm

Lungime x Lăţime x Înălţime: 3,995 x 1,695 x 1,595 mm, ampatament: 2,550 mm

Subaru Trezia este disponibil pentru test drive în showroom-urile Subaru Motors Trading şi beneficiază de o ofertă specială cu finanţare prin NBG LEASING.

Modelul este disponibil în primele 6 luni de la lansare cu o dobândă promoţională de 3,9% (DAE* 5,33%) şi CASCO gratuit în primele 3 luni prin NBG LEASING. În plus, la achiziţionarea noului model, clienţii vor primi cadou un DVD player pentru tetiere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.