Garmin nuvi 2360LT

Garmin nuvi-2360Garmin nüvi 2360LT, varful gamei entry-level nüvi 2300, este disponibil acum în România. nüvi 2360LT dispune de planificări de rute cu opriri multiple, previzualizări ale manevrelor şi tehnologia inovativă nüRoute cu trafficTrends™ şi myTrends™, funcţii care înlesnesc parcurgerea drumurilor zilnice sau pe cele din călătoriile de vacanţă.

“Combinând utilul cu divertismentul, modelul nüvi 2360T este un dispozitiv entry-level, care adună o serie de funcții prezente la dispozitivele premium, “ a precizat Dan Bartel, vice preşedinte al Garmin pe vânzări globale. “La serviciu, acasă şi în vacanţă, încercăm să obţinem cât mai multe beneficii cu minimum de opţiuni, iar acest nüvi te poate ajuta să salvezi timp, bani şi benzină în fiecare zi, la fiecare călătorie.”

Pentru utilizatorii care sunt mereu pe drumuri, în ţară sau peste hotare, nüvi 2360LT dispune de un ecran de 4,3 inch pe care aceştia pot previzualiza rute multiple. Aceştia pot folosi tehnologia wireless Bluetooth şi telefoane compatibile pentru a efectua apeluri cu ajutorul sistemului de navigaţie.

Tehnologia trafficTrends poate estima precis timpii de sosire şi recomanda rute folosindu-se de datele istorice referitoare la drumurile preferate de şofer şi informaţiile de trafic, pe care Garmin le culege în zona utilizatorului la orice oră din zi.

Pentru drumurile zilnice, nüvi 2360LT memorează automat cele mai accesate destinaţii şi folosește myTrends pentru a prezice destinaţia șoferului fără ca acesta să activeze o rută, afişând timpul călătoriei şi cea mai bună rută.

Pentru vacanţe, nüvi 2360LT are îmbunătăţit modul pieton care oferă posibilitatea de tranzit prin oraş cu ajutorul hărţilor cityXplorer™. Disponibil pentru cele mai mari orase şi zone la www.garmin.com, cityXplorer te ghidează când te plimbi sau când alegi mijloacele de transport în comun.

Dubla funcţionalitate a modelului nüvi 2360LT este ideală pentru utilizarea în timpul condusului sau a plimbărilor, deoarece utilizatorii pot vizualiza hărţile preîncărcate şi meniurile intuitive atât în modurile landscape, cât şi portret. Pe ecranul lui nüvi 2360LT drumul este animat prin cartografiere cu terenuri în format 3D şi topografie cu relief umbrit, care asigură o navigaţie sigură.

Când se află la volan, călătorii pot accesa ecoRoute HD, un device uşor de instalat care transformă nüvi-ul într-un calculator de diagnostic al maşinii în timp real. Acesta nu oferă doar raportări despre kilometrii parcurşi şi combustibil, dar afişează date precise privind consumul şi economia de benzină, accesând calculatorul de bord din sistemul de diagnostic al vehiculului.

Garmin nüvi 2360LT are preîncărcat milioane de puncte de interes şi indicaţii pas cu pas cu numele străzilor redate vocal și dispune de un indicator al limitei de viteză legală pe drumurile principale, alertând şoferii când le depăşesc. Nüvi 2360LT include cartografiere detaliată atât pentru America de Nord cât şi pentru Europa.

Garmin nüvi 2360LT este disponibil în România la un preț de 813 Lei (modelul fără ROAD 2008) și de 1022 Lei (modelul cu ROAD 2008 preîncărcat).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.