Un nou centru autorizat Mercedes-Benz la Timişoara

Mercedes-Benz Autoklass TimisoaraAutoklass a deschis la Timişoara un nou centru de vânzări şi service Mercedes-Benz. Aceasta este cea de-a 7 unitate din reţeaua Autoklass şi cel de al XXIV-lea centru autorizat de vânzări din reţeaua Mercedes-Benz din România, având drept scop creşterea satisfacţiei clienţilor Mercedes-Benz care apelează la centrele şi service-urile autorizate Mercedes-Benz.

Poziţionată pe una dintre cele mai circulate artere din oraş (ieşirea spre vama Cenad), noul centru a beneficiat de o investiţie de aproximativ 2 milioane euro, fiind conceput şi construit conform celor mai avansate standarde ale mărcii.

Această investiţie susţine şi reconfirmă angajamentul companiei faţă de clienţii şi partenerii săi din România. Astfel, prin inaugurarea noului centru Autoklass la Timişoara, Mercedes-Benz România vine în întâmpinarea clienţilor săi cu cele mai bune servicii şi produse, intenţionând să menţină standardele ridicate de calitate şi performanţă cu care aceştia sunt obişnuiţi.

“Lucrările de amenajare au început în luna septembrie 2010, în paralel desfăşurându-se procesul de recrutare a echipei, proces căruia i-am acordat cea mai mare atenţie, având în vedere standardele pe care le oferim. Am reuşit să alcătuim o echipă omogenă, cu experienţă în domeniul auto”, a declarat Cristian Păuşan, Director Sucursala Autoklass Timişoara.

Cu o suprafaţă totală de 1100 mp, dintre care 450 mp showroom şi 730 mp service, acest centru doreşte să devină în cel mai scurt timp un punct de reper pentru reţeaua Mercedes-Benz din zona de vest a ţării şi nu numai. La showroom pot fi admirate şi testate ultimele noutăţi din gama Mercedes-Benz: Noul SLK şi Noua Generaţie a Clasei C.

“Motivul pentru care am deschis această sucursală Autoklass în Timişoara a fost cererea crescută de servicii After-Sales de cea mai înaltă calitate din partea posesorilor de autovehicule Mercedes-Benz”, a afirmat Cristian Păuşan.

Serviciile ce vor fi oferite de Autoklass Timişoara cuprind zona de vânzări şi service dedicată în special autoturismelor Mercedes-Benz, pentru viitor urmând să fie luate în considerare şi servicii pentru alte segmente de autovehicule aparţinând aceleiaşi mărci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.