Proprietarii de Lotus la prima ieşire pe circuit

Proprietari Lotus pe circuitul PrejmerForza Rossa a organizat o excursie pe drumurile din jurul Braşovului la care au participat mai mulţi proprietari de Lotus Elise. Cu această ocazie, posesorii mărcii nou lansate în România au putut conduce pe drumurile sinuoase dar au şi pilotat pe un circuit de lângă Ghimbav.

Este prima acţiune organizată în cadrul Clubului Lotus România, unul dintre participanţii de seamă fiind fostul mare campion naţional de Raliuri al României Eugen Ionescu Cristea.

„Ce ne-a surprins plăcut este puterea de atracţie a automobilelor britanice pe şoselele sau în oraşele din România. Ne bucurăm de asemenea să vedem atâta entuziasm din partea participanţilor. Lotus nu este numai o maşină, ci şi un lifestyle care merită trăit pe deplin”, a declarat Lucian Şonea, directorul de marketing al Forza Rossa.

În cadrul Lotus Club România, Forza Rossa va organiza o suită de evenimente în acest an, de la raliuri turistice sau ieşiri în week-end, până la organizarea de zile de pilotaj pe circuit.

«Dorim să stabilim legături cu alte Cluburi Lotus din Europa. Ne bucurăm să avem printre membrii fondatori pe dl Eugen Ionescu Cristea, care este nu numai un campion de raliuri desăvârşit, dar şi o adevărată enciclopedie a automobilului şi pilotajului.

De altfel, toţi pasionaţii de Lotus sunt persoane deosebite. Prin această acţiune am descoperit că proprietarii de Lotus sunt exact ca maşinile pe care le conduc: „always true, always exciting, always original”. Este o plăcere să petreci timpul în compania lor», a adăugat Lucian Şonea.

Domnul Ion Bazac, preşedintele Forza Rossa a afirmat: “Un club este un mijloc de a crea legături strânse între pasionaţii de automobile, dar şi un excelent mijloc de socializare. Cred că în România oamenii au nevoie să coopereze mai mult, să comunice şi să privească în aceeaşi direcţie.

Ne propunem, dincolo de vânzarile de automobile, să dam posibilitatea fiecărui posesor să se bucure pe deplin de aceste mașini extraordinare. Pe noii clienţi Ferrari şi Lotus îi aşteaptă multe surprize plăcute în acest an.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.