Fiat Doblo Panorama 1.6l Mjet S&S

Când un autovehicul se mişcă bine, e silenţios la rulare, consumă puţin şi are un preţ decent, atunci, mai mult ca sigur, va avea succes pe piaţă. Nu mă îndoiesc de faptul ca Fiat Doblo Panorama va fi văzut într-un număr mare de exemplare pe străzile noastre.

Doar dacă ţinem cont că versiunea utilitară a Doblo transportă o cantitate uriaşă de mărfuri pe teritoriul României şi avem origini sănătoase pentru noul Doblo Panorama….

Cu un titlu “Van of the Year” la activ, Doblo Panorama m-a surprins în principal prin două aspecte: oferă cel mai mare spaţiu din clasă şi un consum de combustibil incredibil de scăzut pentru un autovehicul cu 7 locuri, fie el şi echipat cu motor diesel.

Restul impresiilor şi modul în care se comportă Doblo în mai toate situaţiile pe care le poţi întâlni în trafic, alături de o prezentare completă, le puteţi găsi în filmele noastre HD…

2 thoughts on “Fiat Doblo Panorama 1.6l Mjet S&S

  1. Phanes

    Buna! Sper sa nu ma iei in nume de rau, dar pe viitor e bine sa porti o lavaliera, k microfonul “suspendat” nu face fata vantului,chiar daca are un efect de “landccape” inregistrand toate sunetele naturii…(vajaie vantu f tare in boxe)

    • turatiimaster

      Da, stim de lavaliere dar costa gramezi de bani una decenta. Problemele cu sunetul de la Doblo au fost de fapt de la iesirea unei mufe, adica nu neaparat o problema de echipament. Oricu, si cu lavaliera si fara, tot e o problema cu zgomotul ambiental.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.