Hyundai va livra către ING primul i40 din Europa

Hyundai i40Hyundai a semnat un contract pan-european, pe durată a doi ani, cu ING Car Lease International, lider pe piaţa achiziţiilor de flote pentru companii. Prin acest contract, firma olandeză va beneficia de întreaga gamă de vehicule Hyundai, incluzând şi livrarea primului i40 din Europa.

Prin noul contract pan-european, Hyundai va contribui la puternica flotă ING, care se ridică la un număr de 235.000 de vehicule, şi îşi va întări prezenţa pe pieţe cheie precum cele din Italia, Franţa, Spania şi Marea Britanie. Conform acestui contract, Hyundai va livra cel puţin 400 de vehicule anual.

Odată cu lansarea modelului i40, model din segmentul D, Hyundai se aşteaptă la o creştere a vânzărilor sale de flote în Europa. Conform analiştilor, i40 va fi un model foarte popular printre cumpărătorii de flote din Europa datorită atributelor sale ce combină o calitate superioară a materialelor, un nivel ridicat de confort, dotări high-tech şi cele mai mici emisii de CO2 din clasa sa, doar 113 g/km.

„În ultimii ani, Hyundai a înregistrat o evoluţie importantă în ceea ce priveşte vânzările de flote în Europa, iar asocierea cu un brand puternic, precum ING, demonstrează cât de mult am progresat. Datorită prezenţei ING pe pieţele din Europa Centrală şi de Est, acest contract reprezintă o oportunitate de creştere atât pentru Hyundai, cât şi pentru ING”, a spus Allan Rushforth, Senior Vice President şi COO al Hyundai Motor Europe.

„Creşterea pe care Hyundai a înregistrat-o în ultimii ani, în ceea ce priveşte vânzările de flote, este impresionantă. Compania şi-a demonstrat, în mod repetat, capacitatea de a oferi soluţii viabile pentru flote.

Calitatea vehiculelor Hyundai reprezintă unul dintre factorii cheie care au stat la baza deciziei de colaborare şi suntem foarte mulţumiţi că noi vom primi, în premieră în Europa, primele unităţi ale mult aşteptatului i40”, a declarat Ed Frederiks, CEO al ING Car Lease International.

Clienţii ING Car Lease vor beneficia de pachetul de garanţie „Five Year Triple Care” pus la dispoziţie de către Hyundai – oferit în standard pentru modelul i40 – care include 5 ani de garanţie internaţională, transferabilă şi fără limită de kilometri, 5 ani de asistenţă rutieră cu acoperire europeană şi 5 ani de verificări tehnice periodice gratuite.

„Suntem convinşi că i40 reprezintă o alternativă foarte atrăgătoare pentru cumpărătorii de flote datorită costurilor scăzute de întreţinere, influenţate şi de includerea pachetului Five Year Triple Care în standard. Considerăm ca i40 ne va ajuta să ne atingem obiectivele de creştere a cotei de piaţă în Europa,” a adăugat Rushforth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.