Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti în vizită la showroom-ul Lotus

Martin Harris la showroom Lotus Forza RossaMiercuri, 6 aprilie, Excelenţa Sa, domnul Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti a efectuat o vizită la showroom-ul Lotus din Otopeni. Însoţit de doi înalţi funcţionari ai Ambasadei, domnul Ambasador Harris a avut cu această ocazie o întrevedere cu preşedintele Forza Rossa, Ion Bazac.

În timpul vizitei, delegaţia Ambasadei a putut admira modelele Lotus expuse în showroom: Elise, Exige şi Evora. Domnul Ambasador s-a declarat încântat de proiectele Forza Rossa în ceea ce priveşte Clubul Lotus România, amintind de interesul imens al britanicilor pentru astfel de întâlniri ale pasionaţilor.

Lotus este marca de automobile britanică din gama sport/lux, prezentă în România din luna februarie 2011. Istoria Lotus este legată de parcursul de succes al unui inginer britanic de geniu, Colin Chapman, fost membru al Royal Air Force în timpul celui de-al doilea război mondial.

Chapman a fondat compania în 1952 şi a revoluţionat principiile aerodinamicii automobilului, al construcţiei şasiurilor şi tehnologia aplicată maşinilor de competiţii. El a avut, de asemenea, o mare contribuţie la transferul tehnologiei dezvoltate şi perfecţionate prin curse către maşinile de serie, de unde reputaţia modelelor Lotus.

“Ne bucurăm că marca Lotus este acum reprezentată oficial în România. Lotus este un simbol al excelenţei britanice în domeniul ingineriei auto şi al maşinilor de tip sport. Succesul său în Formula 1 a contribuit semnificativ la promovarea valorilor şi expertizei britanice în întreaga lume.

Publicul din România ar putea găsi în istoria acestei mărci o sursă de inspiraţie şi un model de progres.” a declarat Ambasadorul Harris.

Ion Bazac, preşedintele Forza Rossa: «Suntem încântaţi de vizita şi de entuziasmul domnului Ambasador pentru Lotus. Ne dorim să promovam mai mult numele şi povestea acestei mărci în rândul pasionaţilor de automobile din România.

De altfel, prin intermediul Ambasadei Marii Britanii, vom contribui cu expertiza Forza Rossa în promovarea siguranţei şoferilor şi a securităţii rutiere în România, în cadrul tematicii Corporate Social Responsibility (CSR).»

Forza Rossa oferă posibilitatea clienţilor din România să achiziţioneze direct de la showroom-ul din Otopeni oricare din modelele Lotus ale uzinei. Noii proprietari vor face parte din Clubul Lotus România, care organizează frecvent excursii pe drumurile sinuoase de munte, pilotaj pe circuit sau întâlniri ale pasionaţilor.

Forza Rossa are ca obiectiv în acest an să promoveze o nouă cultură a automobilului, a maşinilor sport şi a competiţiilor în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.