Află tot ce mişcă în trafic!

Statie radio CobraCâştigă o staţie radio pentru maşină Cobra 19 DX IV EU!

Anul acesta, Falcon Electronics sărbătoreşte 50 de ani de la lansarea Cobra, unul dintre principalii jucători mondiali pe piaţa staţiilor emisie recepţie şi a detectoarelor de radar. Cu acest prilej, Falcon Electronics lansează concursul ,,Află tot ce mişcă în trafic!”, premiul oferit fiind o staţie radio Cobra 19 DX IV EU.

Cu ajutorul staţiilor Cobra 19 DX IV EU poţi afla cele mai utile informaţii din trafic. Ambuteiaje, controale, drumuri în lucru sau orice altă informaţie de interes, toate acestea le poţi auzi rapid prin staţiile radio Cobra, cu o claritate a sunetului de nota 10.

Pentru a câştiga, tot ce trebuie să faci este să răspunzi la o simplă întrebare. Valoarea premiului este de 329 LEI. Grăbeşte-te, concursul este valabil numai până la data de 28 aprilie 2011! Pe 29 aprilie este tragerea la sorţi, astfel ca tu să pleci liniştit de 1 mai oriunde vrei cu staţia în maşină! Înscrierea se face pe www.falcon.ro/concurs

Despre Cobra

Cobra are în portofoliu o gamă completă de produse walkie-talkie, staţii radio emisie recepţie şi staţii marine performante.
Ultima generaţie de staţii emisie recepţie CB Cobra beneficiază de un design compact, care permite amplasarea uşoară pe toate tipurile de autovehicule. Prin intermediul staţiilor CB radio Cobra afli informaţii utile din trafic pe o rază mare de acţiune.

Despre Falcon
Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 14 ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial.

Compania este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler şi Beltronics, dispozitivele de navigaţie Navon, car kit-urile Bury şi sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia şi audio marca Sony, precum şi staţii walkie-talkie şi CB radio produse de Cobra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.