Mercedes-Benz ”Trucks you can trust!”

Mercedes-Benz Trucks you can trust• Un eveniment inedit în care camioanele Actros 1844 LS, Atego 1222, Axor 1843 şi autobasculanta Actros 4141K au demonstrat ce înseamnă cu adevărat ”Trucks you can trust!”

• Încrederea este o lecţie învăţată încă din primii ani de viaţa: expoziţia de desene cu vânzare pentru facilitarea achiziţionării unui mobilier nou în Centrul de zi ”Rozmarin”

• Faimoasele modele de camioane Mercedes-Benz Actros, Atego şi Axor au fost ilustrate de copii clasei a II-a C din din cadrul Gimnaziului de Stat “Mihai Viteazu”

• Concurs de îndemânare la volanul camioanelor, test-drive-uri cu noul camion Atego (Camionul anului 2011) şi autoturisme Mercedes-Benz şi prezentări interactive

Mercedes-Benz România – divizia Trucks a invitat clienţii săi să descopere adevăratul înţeles al ”Trucks you can trust!”. Mai exact, a demonstrat că încrederea este o lecţie pe care o învăţăm încă de mici în cadrul unui eveniment desfăşurat în Centrul Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz România, Aliat Târgu Mureş.

Prin intermediul unui demers Mercedes-Benz Trucks, micuţii de la Clasa a II-a C din cadrul Gimnaziului de Stat “Mihai Viteazu” – Târgu Mureş şi-au propus să demonstreze într-un mod inedit că încrederea este o lecţie învăţată încă de la vârste fragede, cu ajutorul unor desene minunate în care se regăsesc binecunoscutele modele Mercedes-Benz Actros, Atego şi Axor.

Ei şi-au propus să ofere o bucurie altor copii – celor de la Centrul de zi “Rozamarin”: mobilier nou pentru spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea (măsuţe şi scăunele). Astfel, în urma expoziţiei cu vânzare a fost facilitată achiziţionarea noului mobilier.

,,Cu ajutorul camioanelor, dar mai ales al micuţilor care au realizat desenele, Mercedes-Benz România – Divizia Trucks a vorbit despre încredere şi reciprocitate într-o manieră inedită. Încrederea se câştigă în timp, acest lucru fiind valabil şi pentru legătura care se formează între un camion Mercedes-Benz şi proprietarul său.

Astfel, fie că este vorba de un consum redus, eficienţă, confort sau siguranţă remarcabilă, camioanele Mercedes-Benz reprezintă parteneri de încredere pentru business-ul tuturor celor care au ales să fie alături de noi în cadrul acestui eveniment,” a precizat Marc Richard Steib, Sales & Marketing Manager Mercedes-Benz România – Divizia Trucks.

„Mai mult, experienţa la volanul camioanelor noastre spune povestea unică a celor 125 de ani în care pasiunea pentru perfecţiune, fascinaţie şi responsabilitate s-a regăsit în fiecare nou camion Mercedes-Benz,” a adăugat acesta.

Camioanele Mercedes-Benz Actros 1844 LS, Mercedes-Benz Atego 1222, Mercedes-Benz Axor 1843 şi autobasculanta Actros 4141K au reuşit să demonstreze pe deplin promisiunea pe care Mercedes-Benz o face fiecărui client care alege să achiziţioneze camioanele mărcii. În cadrul evenimentului, toţi cei prezenţi au putut opta pentru a participa la concursul de îndemânare la volanul camioanelor Mercedes-Benz.

În plus, unii dintre clienţi au testat şi „Camionul anului 2011”: noul Atego (cu 5 motoare BlueTec® disponibile, deosebit de economice şi sistemul start/stop disponibil opţional , care reduc în mod considerabil consumul de carburant al noului Atego şi nivelul emisiilor poluante în zonele urbane).

Alături de expoziţia cu vânzare, concurs şi sesiunile de test-drive, proprietarii şi managerii firmelor de transport intern şi internaţional au ascultat şi o poveste unică despre “Trucks you can trust!”, tehnologie şi inovaţie: prezentarea FleetBoard (Servicii telematice practice pentru managementul optim al flotei) şi TCO (Total Cost of Ownership) – experienţă, know-how şi eficienţă pentru business-ul firmelor de profil. În plus, Mercedes-Benz Financial Services Romania şi BCR Leasing au susţinut prezentări de produs în cadrul evenimentului.

,,Am fost foarte interesaţi de prezentarea FleetBoard. Folosim această tehnologie de foarte puţin timp şi suntem foarte mulţumiţi. Mai mult, în cazul camioanelor Mercedes-Benz, suntem încrezători ca rezultatele nu vor întârzia să apară şi că decizia noastră a fost una bună,” a declarat în cadrul evenimentului Moisiuc Gheorghe, Administrator M-SYSTEM, companie specializată efectuarea de transport intern şi internaţional.

,,Iniţiativa Mercedes-Benz Trucks este inedită! Ne-am simţit precum nişte clienţi trataţi ca în occident,” a declarat Bela Pink, Adminsitrator TRANS PINK INTERNATIONAL.
,,Discuţiile cu partenerii şi oportunităţile facilitate de evenimentul Mercedes-Benz Trucks au reprezentat cu siguranţă un plus,” a declarat Mogoşanu Sebastian, Director Logistică al companiei Berg-Banat.

Camioanele Mercedes-Benz oferă confort, economie şi siguranţă şi sunt pregătite pentru a face faţă oricărei provocări. Alături de această promisiune, ”Trucks you can trust!”, evenimentul din Târgu Mureş a reuşi să demonstreze într-un cadru inedit faptul că încrederea este cea care stă la baza oricărui business solid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.