În curând se va lansa Noul Actros de cursă lungă

Mercedes-Benz Actros 2011• Un grad mai mare de profitabilitate, dinamism şi confort
• Primul camion de pe piaţă, care respectă standardele Euro VI

În momentul de faţă, există versiuni-test deghizate aflate încă în fazele finale de probe practice, care vor fi însă puse deja în vânzare în cea de-a doua jumătate a anului 2011: noile camioane de cursă lungă sunt dezvoltate sa contribuie la succesul celor mai bine vândute camioane, Mercedes-Benz Actros.

Aceste noi camioane pot oferi operatorilor de transport şi şoferilor un grad superior de profitabilitate, dinamism şi confort, datorat în parte cabinelor complet noi, disponibile în şapte versiuni de bază.

Chiar şi deghizate, contururile indică prezenţa unui design frapant, dar tipic Mercedes-Benz, cu note aerodinamice rafinate şi un inovator concept de iluminare. Dimensiunile exteriorului confirmă abundenţa spaţiului de lucru, de locuit şi de odihnă destinate şoferului.

Sub cabină, puterea este data de motorizările din Noua Generaţie de Motoare construite la Mannheim, recent prezentate de către Mercedes-Benz, care, pentru început, vor fi disponibile în patru clase de capacităţi, de la 310 kW la 375 kW, cu un cuplu maxim de la 2100 Nm la 2500 Nm.

Datorită tehnologiei ultra-moderne care include sistemul unic de injecţie X-Pulse, recircularea gazelor de eşapament şi post-tratarea acestora prin tehnologia BlueTec diesel şi un filtru de particule, aceste motoare sunt primele din Europa care respectă deja limitele Euro VI de emisii, aplicabile abia din anul 2014. Euro VI va reduce valorile curente Euro V ale limitelor NOx cu încă 80% şi ale limitelor de particule cu 67%.

În ultimii şapte ani, noile camioane de cursă lungă Mercedes-Benz Actros au fost supuse unor teste riguroase în arşiţa din Sierra Nevada, unor teste de iarnă la Cercul Polar şi unora practice, pe şosele. Ca şi în cazul camioanelor Mercedes-Benz care şi-au dovedit valoarea în toate aspectele transportului de mărfuri, caracterul demn de încredere al noilor camioane de cursă lungă vor susţine pe mai departe sloganul Mercedes-Benz “Trucks you can trust”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.