A fost odată… McDonalds

Coca-Cola-de-la-McDonaldsNu e prima dată când păţesc chestii neplăcute la McDonalds. Dacă în urmă cu câţiva ani cele câteva incidente avute în restaurantele McDonalds s-au rezolvat uneori surprinzător de bine, lucrurile s-au cam schimbat.

Nu ştiu dacă mi se pare sau nu că porţiile la McDonalds s-au mai redus puţin (poate din dorinţa de a mai slăbi populaţia), însă, ca băutor mai mult decât frecvent de Coca-Cola şi Pepsi (nu am preferinţe între ele), ştiu sigur când gustul de Coca-Cola nu e cum trebuie.

De trei ori la rând, în doar câteva săptămâni, am avut neplăcerea să descopar că în paharul de Cola comandat (de obicei cu tot cu meniu) amestecul făcut de dozatorul McDonalds are o cantitate uluitoare de apă şi ceva colorant… Adică eu ştiu că organismul uman are x la sută apă, dar nu trebuie să comand Cola ca să primesc apă.

Şi, aşa s-a stins şi mitul McDonalds pentru mine… Îmi plăceau pentru faptul că au locuri de parcare, se mişcă rapid şi au McDrive (esenţial pentru un om care petrece enorm de mult timp în maşină), iar în ultima vreme au mai scos şi ceva noutăţi în materie de mâncare.

2 Responses

  1. zvoner says:

    Daca mai treci pe la macdo, nu uita sa ceri explicit sa nu-ti puna gheata in Cola, caci oricum ei dau Cola diluata rau (si foarte rece inca de la inceput, gheata e bagata doar ca sa compenseze ca-ti pun mai putin suc).

    Si eu am remarcat ca hamburgherii/cheesburgerii sunt din ce in ce mai necajiti. Nu stiu daca sunt mai mici, dar vizual arata sensibil mai prost si mai pricajiti. Gustul a ramas acelasi – ma rog, e vorba de macdo si nu ai mari asteptari oricum – insa din trei muscaturi ai terminat.

    Nu stiu, ori si-au micsorat ei portiile, ori ne-am obisnuit noi cu hamburgherii altora, care sunt sensibil mai mari (barbecue burger de la Springtime imi vine instant in minte…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.