A plecat dintre noi un mare campion…

Eugen Ionescu-Cristea pilot roman Maestru al SportuluiEugen Ionescu-Cristea a încetat din viaţă în dimineaţa zilei de sâmbătă, 23 aprilie 2011, la aproape 74 de ani.

Întreaga sa viaţă s-a închinat zeului automobil, fiind unul dintre cei câţiva români ale căror nume vor rămâne în istoria sportului cu motor autohton.

De-a lungul carierei a obţinut 36 de titluri de campion naţional în competiţii de viteză pe circuit, viteză în coastă şi raliuri. În 1975 a fost recompensat cu titlul de maestru al sportului.

Trupul neînsufleţit al lui Eugen Ionescu-Cristea va fi expus la capela cimitirului Bellu central, din Bucureşti, marţi, 26 aprilie, de la ora 12:00, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 27 aprilie, ora 12:00 în cimitirul Bellu central.

Condoleanţe familiei!

2 thoughts on “A plecat dintre noi un mare campion…

 1. d.d.rujan

  Este foarte frumos si absolut onorabil ca voi,ca fosti arbitri, ati marcat cum se cuvine aceasta mare pierdere a motorsportului romanesc.
  N-am bagat de seama s-o fi facut si altii…
  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
  Ma gandesc cu aceeasi tristete si la regretatul L. Moldovan care, la 75 de ani, deceda intr-un accident, pe un traseu de VTM.Avea ambitia sa concureze pana la 80 de ani!

  • turatiimaster

   Ce sa facem, daca nu ne-am calificat sa ramanem actuali arbitri… Asa e viata, unii cu banii, altii cu munca, la sfarsit cand tragem linie, tot cei care nu merita raman pe pozitii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.