MINI la Noaptea Muzeelor

MINI la Noaptea Muzeelor BucurestiMINI, agil şi compact, perfect pentru aglomeraţia orasului – maşina oficiala pentru Noaptea Muzeelor.

În cadrul evenimentului, o flotă de 10 modele MINI au oferit serviciu de taxi gratuit pentru cei care au participat la noaptea muzeelor. Toata gama de modele MINI a fost prezentă în şase din cele mai importante muzee şi galerii bucureştene: Muzeul George Enescu, Muzeul Naţional de Artă al României, Muzeul Naţional de Istorie al României, Galeriile Artmark, Anaid Art Gallery şi Muzeul Naţional de Artă Contemporană.

Legatura puternica pe care MINI o are cu artele plastice şi designul a stat la baza selecţiei acestor locaţii. În total, peste 500 de participanţi au putut să se bucure de noaptea muzeelor într-o manieră special, în stilul unic MINI.

MINI se remarcă prin posibilităţile speciale de personalizare, ceea ce au facut marca să devină un instrument de exprimare pentru artişti şi designeri, dar şi pentru posesorii care vor sa conduca un model cu adevarat unic.

Sunt faimose modelele aparţinând designerului Paul Smith sau lui George Harrison, membru Beatles, sau cele create de designeri renumiţi precum Missoni, Ferré, Versace, Diesel, Mario Testino pentru seria de evenimente LifeBall.

MINI are o traditie bogata în dezvoltarea de proiecte si asocierea cu muzee, expoziţii internationale şi galerii de artă din întreaga lume. Un astfel de exemplu este “MINI/Goethe-Institut Kuratorenresidenz Ludlow 38”, înfiinţat în 2011 pentru susţinerea tinerilor curatori şi pentru a da sansa unor tineri artisti germani să lucreze timp de un an la New York.

Aceasta reprezintă o continuare a cooperarii de succes între MINI si Institutul Goethe. Cele două părţi au lucrat din 2008 la deschiderea galeriei “Ludlow38” în New York.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.