Falcon Electronics a lansat car kit-urile Novero

Car-kit-Novero-Falcon-ElectronicsFalcon Electronics, liderul pieţei româneşti de echipamente electronice auto, a introdus noua gamă de car kit-uri Novero în portofoliul său. Acestea îmbină tehnologia inovativă cu design-ul foarte rafinat, pentru a oferi o soluţie eficientă de comunicare în maşină.

Car kit-urile Novero se adresează persoanelor care petrec timp considerabil călătorind cu maşina şi care doresc să recepţioneze sau să iniţieze convorbiri telefonice în siguranţă atunci când sunt la volan, în interes propriu sau de afaceri.

Gama Novero disponibilă prin Falcon cuprinde 3 modele, compatibile cu majoritatea telefoanelor mobile: TheTrulyOne, TheTrustyOne şi TheTalkyOne. Acestea permit conversaţiile în regim hands free şi deţin tehnologiile Bluetooth şi A2DP, care fac posibilă comunicarea la cei mai înalţi parametri.

În plus, au un design foarte rafinat şi elegant, elaborat în centrele de cercetare din Toronto şi Dusseldorf.

Car kit-ul TheTalkyOne, modelul de tip plug and play din gama Novero, conţine un sistem de difuzoare stereo de mare fidelitate şi permite comanda vocală, conectarea simultană la două telefoane şi redarea melodiilor preferate stocate electronic.

Acesta se sincronizează automat cu telefonul la pornire, are o autonomie de invidiat (15 ore timp de vorbire, 180 ore în stand by) şi rosteşte răspicat numele persoanei care te apelează sau operaţiunea selectată prin comandă vocală.

TheTalkyOne poate fi folosit nu numai în maşină, ci şi în birou, pentru conferinţe telefonice sau audiţie muzicală, şi oriunde este dificil să luăm cu noi un sistem audio convenţional.

TheTrulyOne, pe de altă parte, este un car kit foarte uşor de instalat şi utilizat, cu ecran LCD antireflex, ce se poate adapta culorii de afişare a intrumentelor de bord (turometru, ceas, vitezometru etc).

Funcţiile sale sunt dintre cele mai noi: multipoint (conectarea simultană la 2 telefoane mobile), comandă vocală, descărcarea automată a agendei etc.

Nici TheTrustyOne, ,,juniorul” gamei, nu se lasă mai prejos. Aparatul beneficiază de telecomandă şi oferă facilităţi notabile atât în utilizare, cât şi în timpul instalării.

Comanda vocală sau redarea melodiilor preferate stocate electronic nu lipsesc nici ele din lista caracteristicilor lui TheTrustyOne.

Car kit-urile Novero sunt disponibile pe www.store.falcon.ro şi în magazinele Falcon Electronics din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Cluj Napoca la preţuri cuprinse între 410 – 580 LEI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.