Honda Trading România anunţă extinderea serviciului Honda Asistenţă Rutieră

Honda Asistenta RutieraHonda Asistenţă Rutieră, serviciul oferit clienţilor la achiziţia unui automobil Honda, devine disponibil tuturor posesorilor de automobile* ale mărcii.

Din dorinţa de a fi cât mai aproape de toţi clienţii săi, Honda Trading România va oferi, din luna Iunie 2011, un pachet de servicii de Asistenţă Rutieră destinat posesorilor de automobile Honda rulate*.

Serviciul de Asistenţă Rutieră, oferit prin partenerul Europ Assistance, disponibil până în prezent doar la achiziţia automobilelor noi, a fost creat cu scopul de a completa experienţa excelentă a unei călătorii într-un vehicul Honda, eliminând orice grijă legată de situaţiile în care aceasta ar putea fi întreruptă.

Astfel, pornind de la chei pierdute sau încuiate şi până la accidente rutiere sau defecţiuni mecanice/electrice, serviciul de asistenţă poate fi apelat la numere dedicate, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

Acoperirea europeană a serviciului oferă garanţia planificării călătoriilor fără restricţii teritoriale, mulţumită unei vaste reţele de echipe de intervenţie, ce asigură o gamă largă de operaţii, de la tractare şi până la organizarea cazării în situaţiile neprevăzute.

Pornind de la reacţiile pozitive ale clienţilor ce beneficiază de acest serviciu şi la solicitările celor care îşi doresc aceleaşi beneficii, Honda Trading România a creat un pachet similar, ce va fi oferit din luna Iunie în reţeaua de dealeri autorizaţi, în condiţii avantajoase.

Odată cu lansarea acestui produs, posesorii de automobile Honda* sunt aşteptaţi la cel mai apropiat dealer autorizat pentru detalierea beneficiilor noului serviciu oferit de marcă.

*Criterii de eligibilitate – toate vehiculele care aparţin mărcii HONDA, ce îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:
– au masa autorizată maximă 3,5 tone;
– sunt înmatriculate în România;
– au cartea de identitate (din România) valabilă;
– au poliţa de asigurare de răspundere civilă auto valabilă;
– au inspecţia tehnică periodică valabilă în vederea circulaţiei pe drumurile publice;
– se deplasează pe drumuri publice;
– nu au o vechime mai mare de 7 ani la data la care se doreşte beneficierea de serviciile de asistenţă rutieră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.