Vagabond

Vagabond proiect Ovidiu JeleaA fost odată ca niciodată un băiat care a plecat de acasă pentru a colinda prin lume cu o maşină, o rulotă şi un aparat foto, în căutare de eroi adevăraţi pe care îi transformă în personajele unui film, oferind astfel oamenilor câteva ingrediente ale tinereţii, iar lor, eroilor, o fărâmă de nemurire.

Ovidiu Jelea este un vagabond. El călătoreste prin lume în căutare de eroi pe care îi filmează cu un aparat foto NIKON DS3, montând apoi filmele în rulota ataşată bătrânului BMW pe care îl conduce.

VAGABOND este realizat de un singur om, de la filmări, până la montaj şi subtitrare.

Automobilul folosit este un BMW fabricat în 1990 care a fost folosit anul trecut într-o expediţie de 13.000 km facută iarna prin 15 ţări din Europa până la Cercul Arctic şi apoi până în Munţii Caucaz.

La lansare a fost vizionat primul episod, care îl are ca subiect pe pilotul de raliu Claudiu David. Următoarele episoade vor face cunoscuţi publicului sportivi, exploratori, medici, artişti, oameni care sunt adevărate exemple pentru cei din jur.

Proiectul este interactiv, fanii putând sugera personaje pentru următoarele episoade prin intermediul website-ului www.vagabond-tv.ro

Proiectul VAGABOND este susţinut de BMW Group România, BMW Automobile Bavaria şi NIKON.

La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi oficiali BMW şi NIKON, reprezentanţi ai comunitaţilor BMW şi NIKON din România, membrii formaţiei URMA, a cărei muzică formează coloana sonoră a filmului, pilotul Claudiu David, eroul primului episod şi exploratorul David Neacşu, organizatorul primei expediţii româneşti pe Everest, protagonistul celui de-al doilea episod.

Evenimentul a fost prezentat de Ruxandra Solovăstru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.