Produsele ExxonMobil sunt certificate cu licenţă dexos

Dexos-1-and-Dexos-2-brandingExxonMobil a anunţat că principalele sale produse, inclusiv Mobil 1, sunt certificate la nivel global cu licenţă dexos. Noile produsele ExxonMobil cu licenţă dexos sunt în conformitate cu specificaţiile General Motors pentru uleiuri de motor.

Consumatorii le vor putea recunoaște după logo-urile dexos1 şi dexos2 inscripționate pe etichete. Produsele îndeplinesc cerinţele motoarelor diesel şi pe benzină utilizate în automobilele GM din întreaga lume.

În plus, ExxonMobil a anunţat că a semnat un acord prin care va continua să fie furnizorul de lubrifianţi pentru reţeaua din SUA a comercianţilor General Motors în următorii 5 ani, prelungind relaţia de peste 20 de ani a celor 2 companii de pe continentul american.

”Am lucrat cu GM de multă vreme şi ne dorim ca această alianţă să contribuie la o creştere continuă.” a spus David Tsurusaki, manager strategic al alianţei globale, ExxonMobil Lubricants & Petroleum Specialties Company.

“ExxonMobil este furnizor pentru reţeaua de comercianţi General Motors din SUA de mai bine de 20 ani şi a extins această experienţă la nivel mondial prin intermediul comercianţilor şi afiliaţilor GM. Certificarea cu licenţa dexos1 şi dexos2 demonstrează angajamentul nostru faţă de GM şi clienţii săi din întreaga lume.”

“Pentru General Motors, continuarea parteneriatului pe termen lung cu ExxonMobil este un motiv de mândrie.

Vom putea oferi clienţilor noştri acces la uleiuri de motor de calitate înaltă, care îndeplinesc cerinţele riguroase ale uleiurilor de motor la nivel global”, a declarat Steven Kemp, General Motors Group Manager pentru combustibili, lubrifianţi, lichide şi laboratoare chimice.

Produsele ExxonMobil certificate dexos asigură o ofertă solidă de produse în ceea ce priveşte uleiurile de motor. Mobil 1, liderul pe piața mondială a uleiurilor de motor sintetice, este parte a aceste oferte cu uleiul Mobil 1 5W-30 certificat dexos1 și Mobil 1 ESP 0W-40 cu licență dexos2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.