Preşedintele Pirelli în vizită la Preşedintele României

Marco Tronchetti Provera President-of-Pirelli-and-Traian-Basescu-Romanian-PresidentÎn cadrul întâlnirii de astazi de la Palatul Cotroceni, Preşedintele Pirelli, Marco Tronchetti Provera i-a prezentat Preşedintelui României, Traian Băsescu, activităţile industriale ale Grupului Pirelli în România.

Ieri, Marco Tronchetti Provera s-a întâlnit cu Primul Ministru al României Emil Boc, în cadrul centrului industrial de la Slatina al Grupului italian.

Pirelli este prezentă în România din anul 2005 unde a investit până în anul 2010 peste 300 de milioane de euro. Până în anul 2014 investiţia finală va atinge valoarea de peste 450 de milioane de euro şi prin proiectului de extindere a fabricii de anvelope de la Slatina, care beneficiază de un ajutor de stat din partea Guvernului.

Preşedintelui Băsescu i-au fost prezentate şi numeroasele proiecte sociale şi culturale dezvoltate de Grupul Pirelli în România, de la parteneriatul cu Universitatea din Craiova privind cercetarea şi inovaţia tehnologică, la proiectul de promovare a culturii italiene la Slatina, acordul de colaborare dintre spitalul Slatina şi spitalul Niguarda precum si iniţiativa InterCampus realizată împreună cu FC Internazionale Milano şi Comunita Nuova”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.