MICHELIN Pilot Super Sport echipează noul Ferrari FF

Michelin-Pilot-Super-Sport-FerrariNoile anvelope MICHELIN Pilot Super Sport sunt certificate pentru a echipa noul FF, primul FERRARI cu tracţiune integrală, care a fost lansat ieri şi pe piaţa românească. După succesul înregistrat de parteneriatele trecute, constructorul italian a ales din nou producătorul de anvelope MICHELIN pentru a dota sistemul de tracţiune integrală al noul FERRARI FF.

Anvelopele de vară MICHELIN Pilot Super Sport, vor fi montate ca echipament original pentru FERRARI FF 4×4. Comercializate încă de la începutul anului 2011, acestea sunt cele mai rapide anvelope comerciale pe circuit.

Misiunea încredinţată anvelopelor MICHELIN Pilot Super Sport este simplă: a spori plăcerea de a conduce, asigurând în acelaşi timp siguranţă maximă, chiar şi în condiţii extreme. Această combinaţie supremă de emoţie şi siguranţă a fost un factor decisiv în etapele de dezvoltare dintre MICHELIN şi FERRARI.

Potenţialul anvelopelor MICHELIN Pilot Super Sport, care au fost concepute pentru cele mai înalte standarde tehnologice, au facilitat cele 13 victorii consecutive la 24 Hours Le Mans. Experienţa rezultată a fost transferată anvelopelor MICHELIN Pilot Super Sport pentru a oferi astfel cel mai mare beneficiu şoferului care caută senzaţii intense în timpul condusului.

Pentru a îmbunătăţi ţinuta de drum şi frânarea, oferind o şi mai mare siguranţă în condiţii extreme, asigurând în acelaşi timp randament kilometric foarte bun, MICHELIN a combinat trei tehnologii, două dintre ele fiind derivate direct din anvelope folosite în competiţia 24 Hours Le Mans.

Aceste trei ingrediente sunt centura Twaron ®, banda de rulare Bi-Compound şi Variable Contact Patch 2.0 .

Anvelopele din faţă şi din spate au dimensiuni diferite: 245/35 ZR 20 în faţă şi 295/45 ZR 20 în spate.

După FERRARI GTO, cel mai rapid automobil construit vreodată, noul model FF cu tracţiune integrală al companiei italiene va beneficia şi el de tehnologia şi cunoştinţele MICHELIN. Acesta este încă un rezultat excelent al colaborării fructuoase dintre cele 2 companii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.