Noua Generaţie Yaris a ajuns în România!

Toyota Yaris 2012

Marţi, 18 octombrie, Toyota România a lansat noua generaţie Yaris. Evenimentul a avut loc simultan în 20 de locaţii Toyota din întreaga ţară.

Pe lângă dotările de ultimă oră de care beneficiază, mult-aşteptatul model a adus o inovaţie şi în evenimentul de lansare, care a conectat concomitent sediile Toyota din ţară prin intermediul unei transmisiuni live de la showroom-ul Toyota din Bucureşti Nord.

Astfel, parteneri şi jurnalişti din întreaga ţară au fost martori în acelaşi timp la dezvăluirea modelelor din „Generaţia Geniu” şi au putut descoperi noutăţile care situează Noul Yaris în avangarda clasei B .

Pentru a-şi demonstra calităţile, noua Toyota Yaris a fost testată de patru vedete care au condus-o în situaţii obişnuite stilului lor de viaţă. Gianina Corondan, Vizante, Şerban M. Copot (Animal X) şi Radu Gabriel au avut ocazia să încerce funcţiile inovatoare ale modelului.

Care au fost reacţiile lor, precum şi ce le-a plăcut cel mai mult la noua generaţie Yaris au fost doar câteva lucruri pe care participanţii la lansare le-au descoperit într-un film difuzat în cadrul evenimentului.

Aflat la cea de-a treia generaţie, Noul Yaris vine să demonstreze, din nou, că este cu un pas înaintea celorlalţi, aducând noi combinaţii ingenioase de beneficii:

– spaţiul interior: Yaris-ul a inventat practic conceptul devenit faimos „compact la exterior, dar spaţios în interior”
– motorizări eficiente: conceptul Toyota Optimal Drive introdus de Toyota combină tehnologia superioară a motoarelor cu ultimele inovaţii în materie de design şi cu transmisiile avansate. Yaris Noua Generaţie este disponibil în 3 variante de motorizări: 1.0 L VVT-i 69 CP, 1.33 L Dual VVT-i 99 CP şi 1.4 L D-4D DPF 90 CP.

– design interior şi calitate percepută de top: Yaris Noua Generaţie continuă să ridice standardele de calitate ale segmentului, la un nivel întâlnit de obicei în clase superioare. În interior regăsim un habitaclu creat în jurul şoferului, cu o poziţie de condus ergonomică, precum şi cu materiale de o calitate percepută superioară.

– sisteme multimedia avansate şi accesibile: Toyota Touch şi Toyota Touch & Go sunt noutăţile absolute în materie de conectivitate pe care Yaris Noua Generaţie le prezintă publicului, confirmând că ingeniozitatea este unul dintre atuurile sale majore.

Toyota Touch este un sistem inteligent de acces şi control al funcţiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1″, color, şi cameră video pentru marşarier. Toyota Touch & Go adaugă acestuia şi sistemul de navigaţie şi serviciile web.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Toyota a ales să îi spună acestei noi generaţii Yaris „Generaţia Geniu”.

Preţul special de lansare Yaris Noua Generaţie începe de la 11.097 EUR, TVA inclus. Preţul cu trei cupoane în programul Rabla începe de la 8.397 Euo, TVA inclus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.