Vânzări record de 1,2 milioane de autovehicule Chevrolet în cel de-al treilea trimestru din 2011

Chevrolet_Q3_SalesChevrolet a vândut 1,2 milioane de autovehicule la nivel internaţional în cel de-al treilea trimestru, cifra reprezentând cel mai bun rezultat înregistrat în perioada iulie-septembrie în istoria de 100 de ani a mărcii.

În primele nouă luni ale anului 2011, Chevrolet a vândut 3,6 milioane de autovehicule la nivel internaţional, marca înregistrând astfel cel mai bun an calendaristic din istorie.

„Vânzările record din cele nouă luni reprezintă dovada calităţii produselor şi serviciilor Chevrolet,” a declarat Chris Perry, vicepreşedinte Chevrolet, responsabil de partea de marketing şi strategii globale.

„Succesul nu ar fi fost posibil fără legătura individuală creată cu clienţii noi – indiferent de locul în care aceştia trăiesc şi fără o abordare orientată către client.”

Această abordare orientată către client este ilustrată cel mai bine de succesul înregistrat la lansarea pe piaţa din Statele Unite a modelului Cruze compact sedan. Chevrolet a vândut peste 175.000 de autovehicule Cruze la nivel internaţional în trimestrul trei al anului, datorită creşterii înregistrate în SUA şi China.

De la lansarea modelului pe piaţă la începutul anului 2009, au fost vândute peste 970.000 de autovehicule Cruze, iar autovehiculul cu numărul 1 milion va fi vândut probabil până la sfârşitul lunii octombrie.

„În mai puţin de trei ani, un milion de oameni au ales un autovehicul Cruze”, a declarat Perry. „Succesul a fost posibil datorită faptului că am oferit clienţilor noştri din toată lumea mai mult decât se aşteptau de la un autovehicul compact.

Pe viitor, vom aplica aceeaşi abordare orientată către client pentru oricare model nou de autoturism, camion, MPV sau autovehicul comercial Chevrolet .”

Modelul Cruze face parte dintr-o gamă nouă de modele Chevrolet, inclusiv Spark mini, noul Aveo/Sonic de dimensiuni mici şi Orlando MPV. În curând, acestora li se va alătura la nivel mondial noul Chevrolet Malibu de dimensiuni medii şi noul pickup compact Colorado.

Malibu a fost lansat în producţie în Coreea în această săptămână, iar Colorado este produs în Thailanda începând cu această lună.

Prezenţa globală puternică a ajutat în mod semnificativ marca Chevrolet să întreacă restul competitorilor din industria auto internaţională. Rata de creştere a Chevrolet în cel de-al treilea trimestru a fost triplul ratei de creştere a industriei auto: vânzările Chevrolet au crescut cu 13,8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, comparativ cu creşterea de 3,9% înregistrată în industria auto.

Şi în primele nouă luni ale anului, Chevrolet a înregistrat triplul ratei de creştere a industriei auto: vânzările Chevrolet au crescut cu 14% faţă de creşterea de 4,5% înregistrată în industrie.

Piaţa      Creşterea vânzărilor Chevrolet în trimestrul 3
Ucraina 70,8%
Rusia  64,0%
Thailanda 57,9%
Africa de Sud 50,9%
Vietnam 50,3%
Malaezia 47,9%
Filipine 45,5%
Argentina 44,1%
Polonia 33,8%
Israel 33,2%
Franţa 30,4%
Slovacia 28,2%
Slovenia 24,1%
Germania 23,3%
India 21,3%
Mexic 21,2%
Columbia 19,4%
Chile 18,6%
China 18,4%
Statele Unite 14,2%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.