Istoria Michelin te premiază în fiecare săptămână şi te trimite în Franţa

Michelin 10 ani in RomaniaPentru a sărbători 10 ani de activitate în România, Michelin organizează un concurs dedicat utilizatorilor online, pe care îi invită să descopere istoria de peste 125 de ani a Grupului Michelin în lume şi de 10 ani în România.

Accesând website-ul www.10ani.michelin.ro/concurs utilizatorii pot participa până la data de 27 noiembrie la concursul cu premii săptămânale, având şansa de a câştiga marele premiu: o excursie pentru două persoane în Franţa, în oraşul unde a început istoria Michelin, Clermont-Ferrand.

Concursul se adresează oricărei persoane fizice care a împlinit 18 ani, cu un cont activ pe website-ul www.10ani.michelin.ro/concurs sau care deţine un cont pe www.facebook.com pentru perioada desfăşurării concursului.

Pentru a intra în cursa pentru Marele Premiu participanţii trebuie să acumuleze puncte la concurs. Astfel, răspunzând corect la minim 3 întrebări se câştigă dreptul de a învârti roata norocului unde pot fi câştigate între 5 şi 100 de puncte sau premiul săptămânal.

Recomandând concursul altor prieteni (maxim 10 prieteni/zi) participanţii pot aduna 50 de puncte pentru fiecare prieten înregistrat iar prin publicarea pe Facebook a rezultatului învârtirii la Roata Norocului pot câştiga 100 de puncte/zi.

Punctele acumulate zilnic la concurs se transformă în mai multe şanse de a câştiga marele premiu. Deoarece întrebările la concurs sunt legate de istoria Michelin, pentru a se pregăti pentru acestea, participanţii pot citi informaţiile de pe website-ul concursului, printre ele aflându-se şi răspunsurile.

Marele premiu se acordă participantului care a acumulat cele mai multe puncte în această perioadă. În caz de egalitate la puncte între mai mulţi concurenţi, se va recurge la tragerea la sorţi a câştigătorului final.

Tot pe www.10ani.michelin.ro/concurs puteţi efectua un tur virtual al muzeului Michelin din Clermont-Ferrand, vă puteţi familiariza cu regulile şi condiţiile concursului, puteţi afla toate informaţiile necesare pentru a vă înscrie, precum şi detalii despre premiile puse în joc şi cum le puteţi câştiga.

Valoarea totală a premiilor săptămânale se ridică la 2.500 RON, pe când marele premiu, care constă într-o excursie pentru două persoane la Clermont Ferrand în Franţa are o valoare totală de 15.000 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.