Car kit nou Bury de parasolar pentru convorbiri hands free la volan

BURY-EasyTouchÎntr-o eră a gadgeturilor complicate, Bury lansează un car kit simplu, pentru convorbiri nelimitate în mod hands free în timp ce conduci. Easy Touch pe numele său, acesta este singurul car kit portabil din gama Bury, care se poate prinde de parasolar.

Sistemul său de prindere îl face atât de flexibil, încât dispozitivul poate fi instalat şi dezinstalat oricând din maşină, reducât astfel riscul ca vreun hoţ să-ţi spargă maşina, tentat de obiectele dinăuntru.

De dimensiunile unei cărţi de vizită şi cu un design elegant şi compact, car kit-ul Bury Easy Touch are taste iluminate pentru controlul apelurilor şi al volumului. Pentru apelare, poţi folosi şi etichetele vocale memorate în telefonul mobil.

Bury Easy Touch asigură comunicarea în siguranţă a tuturor şoferilor care doresc să conducă maşina şi să vorbească la telefonul mobil în acelaşi timp.

Modelul poate fi găsit pe www.store.falcon.ro şi în toate showroom-urile Falcon la preţul de 299 LEI. Detalii suplimentare pot fi găsite în prezentarea video şi pe pagina produsului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.