Poliţia e cu noi

Hotii-de-fier-vechi-fura-capace-de-canalGhiciţi cui i se potriveşte sloganul din titlu… Mă gândesc că măcar o parte dintre români se bucură de protecţia Poliţiei, fie ea Comunitară sau Locală, ori cum vreţi s-o numim.

Dacă se fură într-o noapte toate capacele de canal dintr-o zonă aflată în proximitatea Poliţiei Comunitare (zona Pajura), inclusiv capacele aflate la 10 m de gardul instituţiei, începi să-ţi pui întrebări.

De genul, cum de nu sunt prinşi hoţii? Dacă în canale vor cădea şi deceda copii mici, cine va răspunde pentru asta? De ce nu se instituie controale la depozitele de fier vechi? Dacă îţi rupi maşina într-o gură de canal fără capac, cine plăteşte?

De ce mai plătim Poliţia?

3 thoughts on “Poliţia e cu noi

  1. Da si legea unde era atunci cand m-am dus la ei ca am fost jefuit si mi-sa spus pur si simplu ca “A pai ala este fiul lui……” si nu au facut nimica nu au luat nici macar declaratie!

  2. bundy

    Politia trebuie platita pentru ca suntem obligati prin lege.

  3. eded

    Cea mai mare problema la noi e cu micile infractiuni. Politia este practic inexistenta la acest nivel si esti pe cont propriu. Si din pacate aceste incidente afecteaza viata ed zi cu zi a populatiei cel mai mult.

    (ex: furtul oglinzilor de masini, tulburarea linistii in bloc, aruncarea de gunoaie etc.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.